Philips monitorok USB-C dokkolási megoldással

Kütyü Magazin, 2018. június 11. 13:27

Az MMD vezető technológiai vállalat és a Philips monitors márka licenc partnere bemutatja az új, 34 hüvelykes Wide QHD ívelt képernyőt és az új 27 hüvelykes QHD Philips monitort, melyek mindegyike rendelkezik USB-C dokkolási megoldással.

 

Az új Philips 349P7FUBEB és 272B7QUPBEB modellekhez az USB-C dokkolási megoldásnak köszönhetően bármikor csatlakoztathatja munkáját

Az USB-C növekvő fontossága

A bevezetésekor igazi forradalomi megoldásként üdvözölt USB-C gyorsan halad az üzleti és nagy teljesítményű felhasználók számára a szabvány elvárássá válás útján. Hamisítatlan aktiváló technológiaként sokkal többet nyújt, mint csupán praktikus reverzibilis csatlakozást, vagy nagyobb sebességű adatátvitelt, hiszen lehetővé teszi a töltést, számos eltérő protokollal rendelkező audio és videójel átvitelét, és internetcsatlakozást csupán egyetlen kábellel, így az USB-C olyan fontos központtá alakítja át a képernyőket, amely köré szerveződik a modern digitális munkahely.

Újratöltő állomás mobil készülékek és notebook-ok számára; dokkoló állomás perifériás készülékek és számos olyan tartozék számára, mint például kamerák, vagy fejhallgatók; összekapcsoló állomás több képernyő számára: az USB-C dokkolási megoldással rendelkező Philips monitorok választásával áttervezheti mindennapi feladatait, helyet takaríthat meg íróasztalán, és a számos nem kompatibilis porttal és kábellel történő bajlódás helyett a munkára koncentrálhat.

A 34 hüvelykes kialakításnak köszönhetően rengeteg hely a képernyőn 

Ezért a MMD folyamatosan bővíti USB-C dokkolási megoldással ellátott kiváló minőségű képernyőinek gazdag kínálatát, megfelelve ezáltal a különféle felhasználók sokszínű igényeinek. A zászlóshajó Philips Brilliance P sorozat kiemelkedő új tagja a 349P7FUBEB modell, amely 34 hüvelykes UltraWide (ultra széles) képernyőjével kompromisszumoktól mentes WQHD (3440 x 1440) használatra készült. Élénk, természetesebb kristálytiszta képeivel, kibővített UltraWide Color széles színspektrumával, 21:9 képarányával, magas denzitással és kontraszttal rendelkező MVA paneljével ez a fejlett képernyő egy olyan szubtilis képélmény középpontjába helyezi bele a felhasználót, amelyben koncentráltabban és hatékonyabban végezheti feladatait.

Az olyan nagyobb teljesítményigényű alkalmazások esetében, amelyek nagyobb képernyőterületet igényelnek, a dedikált Philips MultiView technológia lehetővé teszi az aktív kettős csatlakoztatási funkció használatát, amellyel a felhasználó egyszerre, a kép a kép mellett és a kép a képben (Picture-by-Picture és Picture-in-Picture) módoknak köszönhetően akár egymás mellett tekintheti meg például számítógépek és notebook-ok képernyőit. 100Hz-es frissítési rátája révén a Phillips 349P7FUBEB késés nélküli, ultra sima képeivel a szemet is elkényezteti, akármilyen fejlett videókövetelményeknek kell eleget tennie, soha nem fog lemaradni egyetlen képkockáról sem.

Környezetbarát, ergonomikus, továbbfejlesztett

Az általános irodai alkalmazásokat használó üzleti felhasználók és a professzionális szoftverek felhasználói már régóta felfedezték a nagyobb képernyők előnyeit, különösen azon modellekét, amelyek el vannak látva elosztó funkciókkal, így gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók notebook számítógépekhez, megnövelve ezáltal a képernyőméretet. USB-C dokkolási funkciójával az új Philips 272B7QUPBEB ideális megoldást jelent azok számára, akik munkahelyük teljesítményének növeléséhez és termelékenységük fokozásához 27 hüvelykes QHD monitort keresnek.

Az új 272B7QUPBEB csupán egyetlen USB-C kábellel képes adatok és nagyfelbontású videó átvitelére USB 3.1 sebességgel és ezzel párhuzamosan 60 Watt töltési teljesítményt nyújt külső eszközök feltöltéséhez. A beépített RJ-45 10/100/1000 Ethernet port lehetővé teszi a bármely szabványos IT környezethez történő azonnali csatlakozást és megnyugtatja a biztonságtudatos felhasználókat, míg DisplayPort kimenet izgalmas konfigurációk létrehozása érdekében megkönnyíti kettő, vagy több monitor láncba kapcsolását.

CrystalClear (kristálytiszta) Quad HD (2560 x 1440 vagy 2560 x 1080 pixel) képekkel és az IPS képernyők fejlett technológiájával az új Philips 272B7QUPBEB például DTP alkalmazások függőleges elrendezésű vizuális tartalmainak kezeléséhez 90-fokos elforgatást (Pivot mód) is lehetővé tesz, PowerSensor funkciójával segít az energiaköltségek csökkentésében, intelligens, ártalmatlan infravörös érzékelője pedig automatikusan csökkenti a monitor fényerejét, ha a felhasználó nem tartózkodik a képernyő előtt.

Ami teljessé teszi a nagyszerű funkciókészletet

Az eddigiek mellett mind a 349P7FUBEB, mind a 272B7QUPBEB monitor funkciók olyan gazdag tárházával rendelkezik, mint a LowBlue mód, amely egy dedikált szoftveres technológia előnyeit kihasználva csökkenti az idővel szemkárosodást okozni képes rövid hullámhosszú kék fény arányát; a SmartErgoBase, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a képernyő lehető legoptimálisabb helyzetbe történő döntését, forgatását és emelését; és az Ultra Narrow Border intelligens dizájn funkció, amely minimalizálja a figyelem elterelődését és többképernyős, vagy csempe-szerű elrendezéseknél maximalizálja a képernyőméretet, olyan érzést biztosíva a felhasználónak ezáltal, mintha egyetlen nagy képernyőt használna.

A pontos, precíz és színhű munkákhoz nagyteljesítményű monitorokat igénylő felhasználókat megcélzó felső kategóriás Brilliance Philips 349P7FUBEB modell 2018. júliusától lesz megvásárolható a szaküzletekben 849 eurós ajánlott fogyasztói áron. A vállalati és környezettudatos felhasználók számára tervezett Philips 272B7QUPBEB modell 2018. júliusától lesz megvásárolható a szaküzletekben 449 eurós ajánlott fogyasztói áron.