24 órás ingyenes szórakozást kínál a DC Kids FanDome

Kütyü Magazin, 2020. szeptember 11. 10:00

Szeptemberben debütál a WarnerMedia gyerekbarát honlapja, a DC Kids FanDome, ahol a rajongók egy teljes napot tölthetnek kedvenc DC-rajzfilmhőseikkel. A DC FanDome-hoz hasonló, a DC Comics történetében egyedülálló platform 24 óráig kínál ingyenes szórakozást, a kiadó filmjeit, játékait, tévéműsorait és képregényeit ünnepelve.

 

„Fedezz fel! Nézz! Játssz! Alkoss!”

A teljesen ingyenes platformon a gyerekek virtuálisan merülhetnek el kedvenc Cartoon Network-ös DC-rajzfilmjeik világaiban. Bejárhatják a Tini titánok, harcra fel!-ben hősfőhadiszállásként szolgáló Titántornyot, a DC Super Hero Girls-ből ismert Sweet Justice Cafét, valamint Batman barlangját is! A DC Kids FanDome látogatói egy helyen játszhatnak kedvenceikkel, oldhatnak meg velük kapcsolatos feladványokat és nézhetik őket akció közben a sorozataikban.

A platformból ízelítőt nyújtó előzetes:

A DCKidsFanDome.com magyar idő szerint szeptember 12-én 19:00-tól 13-án 18:59-ig lesz elérhető angol nyelven, kizárólag számítógépen és laptopon. A honlapon addig is egy visszaszámláló látható az indulásig.

A DC Kids Fandome bemutatja

A Tini titánok, harcra fel! hangjai

Csatlakozz a Tini titánok, harcra fel! eredeti hangjaihoz, akik elmondják a sorozat hangfelvételeinek érdekességeit, emellett eljátsszák kedvenc jeleneteiket!

Kérdezz a Tini titánoktól!

Mi Gézengúz kedvenc állata? Kik a titánok legnagyobb ellenségei? Selymi miért adja ki azt a furcsa hangot? Most megkaphatod a választ a kérdéseidre!

Rengeteg Batman

Szent multiverzum! Batman Batmanhez beszél, aki éppen LEGO Batmannel társalog, mindezt Future Batman társaságában. De miért a vécépapírról beszélgetnek?

Kockaépítők

A LEGO-építőkockák mesterével, Nathan Sawayával megtanulhatod, hogyan legózhatod össze a Batmobilt, Gézengúzt és három állati alakját, Dongót, valamint Robint, akinek lehet, hogy babakezei vannak, de a LEGO-feje óriási!

Batman 101

Tanulj meg minden fontos dolgot a szuperhősökről és ellenfeleikről a denevéremberen keresztül! Batman jelmezétől kezdve; Batman és Robin dinamikus duóján; a bűnözők mesterén, Jokeren; a Csodafiúként is ismert segéden, Robinon át egészen Batman járműveiig és kütyüjeiig!

DC Karaoke

Készen állsz arra, hogy elénekeld vagy adott esetben elrappeld a Tini titánok, harcra fel! és a DC Super Hero Girls sorozatokból ismert dalokat? Akkor mindenképpen nézz be a DC karaoke-bulijába!

DC Olvass velünk!

Ebben a szekcióban olvashatsz és felolvasásokat hallgathatsz a DC-s színészektől. Rád várnak Wonder Woman rövid történetei, a Be a Star Wonder Woman, Shazam Showdown! és a Becoming Shazam című DC-könyvek, a Dear Justice League című képregény és még sok más.

Képregénykészítés

Mindannyian szeretjük a képregényeket, de csak kevesen tudjuk, hogyan is készülnek. A DC Kids Show-ból ismert Nandi és Jett beavatnak a képregénykészítés fortélyaiba!

DC-hősök lerajzolása

Batgirlt, Wonder Womant, Bumblebee-t, Ravent, Robint, esetleg Supermant szeretnéd lerajzolni? A DC művészei megmutatják, hogy ők hogyan rajzolják le ezeket a hősöket.

Ki a DC szuperhőslányainak vendége?

Valaki látogatóba jön a DC Super Hero Girls-höz. Van tipped, hogy ki lehet ez a szupermenő vendég? Itt megtudhatod!

DC Origami

A DC művészei megmutatják, hogyan készítheted el például Green Lantern gyűrűjét, a Shazam!-szimbólumot, Flash jelét vagy éppen Wonder Woman tiaráját.

DC Super Hero Vlog

Ide süssetek, netezők! Két videót láthattok, az egyikben Babs (azaz Batgirl) válik a közösségi media legújabb szenzációjává, a másikban pedig Jessica Cruz (azaz Green Lantern) mutatja be a Metropolis Gimnázium legnagyobb arc diákjait.

Tini titánok, edzésre fel!

Nem tunyulhatsz el, ha belépsz a Tini titánok edzőtermébe! Égjen a zsír, dagadjanak az izmok!