Sajtófotón a WP8 alapú Samsung ATIV Odyssey

Farkas Norman, 2012. november 12. 15:54

Lencsevégre került a dél-koreai óriás CDMA és LTE hálózati támogatással bíró, Windows Phone 8 rendszer köré épülő okostelefonja, amely az amerikai Verzion Wireless szolgáltató kínálatában debütál.

Már több mint három hónapja adtunk hírt a Samsung Odyssey kódnevű jövevényéről, melyről akkor még nem tudtuk, hogy CDMA és 4G LTE hálózatokra szánják, csak az volt világos, hogy egy izmos hardverű WP8 mobilt üdvözölhetünk "személyében".

Nos, a készülékről a napokban megjelent néhány új információ és egy sajtófotó, ami a hivatalos bemutató közeledtére utal. Ahogy az alábbi képen látható, az ATIV Odyssey nem hasonlít annyira egy tepsire, mint a már leleplezett ATIV S. Egy kompaktabb masináról beszélhetünk, melynek külső jegyei egy picit az androidos Galaxy S III-at idézik.

A hírek szerint egy 4,65 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású (HD) érintőképernyő kerül a telefon előlapjára, hátul pedig egy LED villanóval segített 8 megapixeles kamera foglal helyet.

A Samsung ATIV Odyssey a Verizon Wireless szolgáltató kínálatában jelenik meg először, ám a premier dátuma és a telefon várható ára egyelőre ismeretlen.

 

[Forrás: Übergizmo]