Stílusos prémium tokok a Galaxy S6 és S6 edge mobilokra szabva

Kütyü Magazin - 2015. március 23.

A Samsung bemutatta a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge készülékekhez készített kiegészítők legújabb kollekcióját. A kiegészítők gazdag választékának köszönhetően a felhasználók még egyedibbé tehetik a legújabb Samsung készülékek gyönyörű és átgondolt dizájnját. 

„A Galaxy S6-hoz és Galaxy S6 edge-hez készített prémium kategóriás kiegészítők kollekciójával is az a célunk, hogy ötvözzük a divat világát a technológiával. A Samsung továbbra is ösztönzi, és keresi azon újító szellemű és hasznos együttműködési lehetőségeket a divatiparral, amelyek révén lépést tarthatunk a folyton változó felhasználói igényekkel, hogy biztosíthassuk az önkifejezéshez szükséges nélkülözhetetlen eszközöket.”  – mondta Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.

 

 

A Designed for Samsung program során a márka számos partnerrel működik együtt, és így a legújabb készülékek megjelenésekor széles kiegészítő választékkal kápráztathatja el a felhasználókat. A legújabb kollekcióban olyan tervezők és márkák kaptak helyet, amelyek a Samsunghoz hasonlóan arra törekednek, hogy a kiegészítők segítségével hitelesen kombinálják a divatot a technológiával, s ezzel változatos lehetőségeket biztosítsanak a fogyasztók számára, hogy kifejezzék saját stílusukat, és egyedivé tegyék készülékeiket.

A Rich Accessory kollekcióban részt vevő partnerek között találjuk a következőket:

· Burton: A Burton termékei világszerte népszerűek a snowboardrajongó férfiak és nők körében. A márka két legnépszerűbb grafikai mintája által inspirált lenyűgöző védőtokjaival a Burton kiegészítők fiatalos lendületet kölcsönöznek a Samsung új készülékeinek.

 

 

· Swarovski: A Samsung és a Swarovski régmúltra visszatekintő kapcsolatát senkinek sem kell bemutatni. A márka ezúttal is olyan prémium kategóriás, kristályokkal díszített, színes védőtokokkal kápráztatja el a felhasználókat, amelyek jól tükrözik a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge üvegborításának különböző árnyalatait.

 

 

A felsorolt hasznos és stílusos kiegészítők között további olyan termékeket is találhatóak, amelyek nagyszerűen kiegészítik a Galaxy S6 és a Galaxy S6 edge vékony, divatos és átgondolt kialakítását. A kibővített kollekció tartalmaz egy clear view tokot, átlátszó tokot, S View tokot, flip tokot, védőtokot, vezeték nélküli töltőt és külső akkumulátort.

A Galaxy S6 és S6 edge kiegészítői a Samsung online áruházban és más értékesítési pontokon lesznek elérhetőek a Galaxy S6 megjelenésével egy időben.

 



 

Vissza