A Samsungé az év monokróm/multifunkciós nyomtató termékcsaládja

Kütyü Magazin - 2016. február 3.

2012 óta immár negyedszer nyerték el a Samsung Electronics termékei a Buyers Laboratory Inc. (BLI) által odaítélt „Az Év monokróm/multifunkciós nyomtató családja” címet. A BLI a dokumentum előállító eszközök és megoldások iparágának független, vezető minősítő szervezete. A Samsung monokróm és multifunkciós nyomtató szériája a megbízhatóságáért, masszív kialakításért, nagyfokú teljesítőképességéért, költség- és energiahatékonyságáért, környezetbarát tulajdonságaiért, valamint a könnyű használhatóságáért részesült elismerésben.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a nyomtatási megoldások piacának vezetőjeként tartanak minket számon – mondta el Sungwon Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – A Samsung fokozottan törekszik arra, hogy a kisebb létszámú irodák számára is optimális nyomtatási szolgáltatásokat szállítson. Éppen ezért nagy elismerés számunkra, hogy a monokróm és multifunkciós nyomtatócsalád legfőbb erősségeit a BLI független szakértői újfent elismerték.”

„A Samsung Electronics tökéletesen megértette, hogy mit is várnak a felhasználók egy nyomtatótól: megbízhatóságot, teljesítőképességet és hatékonyságot – mondta el Marlne Orr, a BLI irodai berendezéseket elemző részlegének igazgatója. - A Samsung őrzi vezető pozícióját a nyomtatói megoldások piacán, hiszen nagy teljesítményű termékeket kínál elfogadható áron.” 


Két BLI Winter Pick Award díjat is nyert a Samsung

A Samsung további két elismerést is kapott a 2016 BLI Pick Awardon, amelyeket évente kétszer, télen, illetve nyáron osztanak ki.

A kis munkacsoportok számára tervezett A4-es nyomtató kategóriában a ”Kiválóság” elismerést a Samsung ProXpress M3825DW nyomtatójának ítélték. A ProXpress család akár 40 oldalt is képes kinyomtatni percenként, emellett számos további, kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett funkcióval is rendelkezik. Ilyen például az úgynevezett eXtensible Open Architecture (XOA) web platform, amely lehetővé teszi a harmadik féltől származó szoftverek gyors implementálását, valamint a mobil nyomtatást Google Cloud Print-en keresztül.

A Winter Pick Award „Kimagasló A4 nyomtató a nagy munkacsoportok számára” kategóriájának nyertese a Samsung ProXpress M4530 szériája lett, amely percenként több mint 47 lap nyomtatására képes. Az M4530 típusú készülék 1 GHz-es, kétmagos CPU-ja biztosítja mindazt az erőt és teljesítőképességet, amely a különféle méretű és komplexitású nyomtatási vagy másolási feladatok gyors és könnyű elvégzéséhez szükséges. A nyomtatóhosszú élettartamú dobegységének , valamint extra nagy kapacitású  tonerkazettájának köszönhetően a vállalatok működési költségei csökkennek, emellett időt is megtakaríthatnak. 

Vissza