Megérkeztek az új, kétfunkciós Dell Latitude számítógépek

Kütyü Magazin - 2017. július 12.

A Dell olyan mobileszközöket jelentett be, amelyek elsősorban egy számítógép, másodsorban pedig egy táblagép élményét nyújtják anélkül, hogy ez kompromisszumot jelentene a kialakítás, a teljesítmény vagy a biztonság tekintetében. 

A Dell Latitude modellek új funkciói kifejezetten a nagyvállalati ügyfelek igényeit tartják szem előtt, és magukban foglalják a legújabb, 7. generációs Intel Core vPro processzorokat, a többtényezős hitelesítésnek, a titkosításnak és a kártevővédelemnek köszönhetően elérhető első osztályú biztonságot, a teljes körű szervizelhetőséget, valamint a mobil szélessáv opciókat.

„A kialakítást érintő döntésekben is fontosak számunkra ügyfeleink visszajelzései. Minden részlet számít, és a vállalati felhasználók odafigyelnek a részletekre. Fontosak az olyan, kialakításhoz kapcsolódó opciók, mint az optimalizált kijelzők, amelyek csökkentik az energiafogyasztást és meghosszabbítják az akkumulátor üzemidejét, az adatok biztonsága érdekében eltávolítható merevlemezek, az infravörös kamera videókonferenciákhoz, a Wi-Fi-antennák elhelyezése, valamint a könnyű, karbonszálas anyagok használata a tartósság érdekében. Arra is figyeltünk, hogy ne menjen a jól ismert és kedvelt Latitude billentyűzet rovására az, hogy kétfunkciós készüléket tervezünk" – mondta Kirk Schell, a Dell üzleti megoldásokért felelős részlegének alelnöke és vezérigazgatója.

A Latitude 7000 12 hüvelykes 2-in-1 (7285) egy elsőrangú táblagép és egy leválasztható billentyűzet kombinációja. Ideális a sokat utazó szakemberek számára, akiknek a legvékonyabb, legkönnyebb szétválasztható kétfunkciós mobileszközökre van szükségük, ám nem szeretnék feláldozni a biztonságot vagy a helyszíni szervizelhetőséget. Emellett olyan további vezeték nélküli perifériaeszközök csatlakoztathatók, mint egy saját áramforrással rendelkező kijelző, egér vagy billentyűzet.

Az IDC Worldwide 2017 első negyedévének személyi számítógépes eszközeit áttekintő Personal Computing Device Tracker megállapítása szerint az átalakítható kétfunkciós készülékek kifejezetten népszerűek az üzleti felhasználók körében: a növekedés évente 46 százalékos világszerte. A Latitude 5000 12 hüvelykes 2-in-1 (5289) modell 360 fokos zsanérral rendelkezik, amely többféle munkastílushoz is illeszkedik: könnyedén váltogathatunk a laptop, a táblagép, az állvány és sátor módok között. Az akár 17 órás akkumulátor-üzemidő pedig az átalakítható számítógépek piacán a legjobb teljesítménynek számít. Idén augusztusban a Dell egy újabb taggal bővíti a népszerű termékcsaládot: a Latitude 7000 13 inch 2-in-1 (7389) egy nagyobb, 13 hüvelykes kijelzővel érkezik, és rendelkezik az 5289 modell összes kiemelkedő tulajdonságával. A Corning Gorilla Glass érintőképernyő mindkét átalakítható számítógépen csökkenti a tükröződést és taszítja a foltokat, támogatja a Dell Active Pen használatát, valamint a beépített nyomásérzékelővel az üzleti felhasználók számára természetessé és könnyen elsajátíthatóvá teszi a digitális tollal történő írást.

 

A világ legbiztonságosabb számítógépei

A Dell a világ legbiztonságosabb üzleti számítógépeit kínálja, amelyek iparágvezető végpontvédelmi megoldásaikkal biztosítanak átfogó titkosítást, továbbfejlesztett hitelesítést és csúcskategóriás kártevővédelmet. Az új Latitude 5000 és 7000 Series kétfunkciós modellek biztonsági funkciók széles körét nyújtják, például ControVault hitelesítést 3-as szintű FIPS 140-2 tanúsítvánnyal, a TPM 2.0 (FIPS 140-2 Level 2) valamint Dell Client Command Suit rendszerfelügyeleti eszközöket. Ezek a beépített biztonsági funkciók tovább javíthatók a Dell Data Security Solutions megoldásaival: beleértve az egyetlen csomagban elérhető Dell Endpoint Security Suite Enterprise-t az adatok titkosítása és a fenyegetések hatékony elkerülése érdekében, vagy a Dell Data Guardiant a fájlalapú titkosításhoz, amely megvédi, irányítja és felügyeli az adatokat a hálózaton belül és kívül. A Dell az egyetlen olyan nagy számítógépgyártó, amely külön ágazatot alakított ki az adatok és a végpontok biztonságának védelmére. A Dell Technologies családjába tartozó vállalatok – beleértve az RSA-t, a SecureWorkst és a VMware-t is – biztonsági szakértelmével a Dell széles körű biztonsági megoldásokat és képességeket nyújt a szervezeteknek, többek között végpont- és adatvédelmet, a felügyelt biztonsági szolgáltatásokat, a fenyegetések azonosítását, valamint a kockázatkezelést és a megfelelőség biztosítását. 

 

Árak és elérhetőség

Vissza