Honor ajándékok Valentin-napra

Kütyü Magazin - 2019. február 14.

A Valentin-nap egy olyan különleges ünnep az évben, amikor kifejezhetjük szeretteink iránti törődésünket, akár egy olyannal ajándékkal, ami megmutatja mennyire fontosak is nekünk. Egy ajándék, ami összeköt és ami segít megragadni a közös pillanatokat. Mi sem egyszerűbb: egy telefon, a szerelem színébe, pirosba öltöztetve.

A piros szín kifejezetten szokatlan a telefongyártók portfólióiban. A Honor azon kevés márkák egyike, amely nem csak világelső teljesítményt tartja szem előtt, de kiemelt hangsúlyt fektet a lenyűgöző okostelefon dizájnra is. A szenvedéllyel és törődéssel megformált készülékekben tökéletes harmóniában egyesül a forma és a tartalom, így a gyönyörű külső szemléletesen jeleníti meg a telefon lehengerlő funkcióit, amely így egyedisége és romantikus árnyalatai végett tökéletes Valentin-napi ajándékká válik. 

Az egyik ilyen készülék a Honor View20 piros színű limitált kiadása, amit a híres olasz divatház, a Moschino ihletett. A modellről január 22-én rántották le a leplet Párizsban. A Honor View20 a vállalat legújabb zászlóshajója, amely a legmodernebb technológiai teljesítmény, úttörő dizájn és magával ragadó stílus jegyében lett megalkotva. A lyukasztott kijelzős telefon a piacon elsőként 48 MP-es, ultramagas felbontású hátlapi kamerával lett felszerelve. A Honor View20 további világelső funkciói között találjuk a 7 nm-es, mesterséges intelligenciával felszerelt Kirin 980 lapkakészletet, a duál-NPU-t, a kiemelkedő grafikai teljesítményt biztosító GPU Turbo 2.0-át és a kiemelkedő üzemidőről gondoskodó 4000 mAh-ás akkumulátort. 

A Honor 8X a másik piros színű ajándéktippünk. A telefon 6,5 hüvelykes kijelzője 91%-ban használja ki az előlapi felületet. A Honor 8X-et a különösen esztétikus, letisztult dizájn különbözteti meg a többi telefontól. A 8X fémkeretébe 2,5D kettős textúrájú auróra üvegtest illeszkedik, amely elegáns és letisztult megjelenést biztosít. A párhuzamos, színátmenetes dizájn 15 rétegből áll, ezért a dőlési szögtől függően különböző színekben pompázik. A 8X-szel megmutathatod a világnak a saját személyiséged és stílusod.

Ha kisebb meglepetésben gondolkodunk, akkor tökéletes választás lehet a rózsaszín Honor Band 4 aktivitásmérő vagy ugyanennek a készüléknek, az ún. Honor Band 4 Running, kifejezetten futóknak fejlesztett piros színű változata.

A Valentin-napi Honor ajándékok emlékezetessé varázsolhatják számotokra ezt a különleges napot. A stílusos okostelefonok segítenek megörökíteni a közös pillanatokat és a gyors megosztási lehetőségek a közösségi oldalakon gondoskodnak róla, hogy az elkövetkező napok is a szeretet jegyében teljenek el. A telefon élő bizonytéka lesz annak, hogy az együttlét egész évben a legfontosabb.  

A piros Honor 8X most kedvezményes áron, 84 990 forintért érhető el az Extreme Digital kínálatában, a Honor View20 piros színű limitált kiadása pedig a mai naptól rendelhető az Extreme Digitaltól és az eMAG-tól 239 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. A Honor Band 4 és a Honor Band 4 Running ugyanezen kiskereskedelmi partnerek kínálatában érhető el, az előbbi 16 990 forintos, az utóbbi 9 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Vissza