Új Xerox PrimeLink B9100 nyomtató

Kütyü Magazin - 2020. február 29.

A Xerox bemutatta új, Xerox PrimeLink B9100 sorozatát, az első olyan multifunkcionális nyomtatót, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a csatlakoztatott eszközökkel szemben támasztott termelékenységi igényeknek.

Életünk legfontosabb dokumentumait, mint például a születési anyakönyvi kivonatokat, szerződéseket, orvosi leleteket, vizsgaeredményeket továbbra is túlnyomórészt fekete-fehérben nyomtatják. A gyakorlatban az összes nyomtatott anyag 63%-a még mindig fekete fehérben készül*. Ezért szükségesek olyan nyomtatási megoldások, amelyek időhatékonyak és alacsony költséggel kivitelezhetők. 

„Ügyfeleink jobb minőségű, gyorsabb, megnövelt adagolású és széles körű utómunkálati lehetőséget keresnek, amely minden nyomtatási környezetbe illeszkedik.” – mondta Terry Antinora, a Xerox Workplace Solutions Offerings alelnöke és igazgatója. „Tekintettel a fekete-fehér nyomtatás iránti igényekre, nagy figyelmet szentelünk mind a hardverek fejlesztésére, mind a széles körű csatlakoztathatóságra és a munkafolyamatok javítására, amelyet ügyfeleink el is várnak, akár termelési, akár munkahelyi környezetben használják eszközeinket."

A megfelelő csatlakozás és a munkafolyamatok automatizálása kritikus fontosságú a munkavégzés folyamatának az átalakításához. A PrimeLink B sorozat növeli a termelékenységet a Xerox App Gallery hozzáféréssel, amely 80+ ConnectKey alkalmazást tárol. Ezek segítségével automatizálhatók a munkaerő-igényes folyamatok, integrálhatók a munkamenetek, a kulcsfontosságú üzleti rendszerek pedig könnyen csatlakoztathatók, akár oktatási, jogi, kormányzati, egészségügyi vagy más iparágakban.

A nyomdákban és a fénymásoló üzletekben gyakran kihívást jelent a nagy mennyiségű nyomtatás megoldása kis alapterületen. A rugalmas és méretezhető PrimeLink B sorozat beilleszthető egy kis franchise nyomdába, de a bővíthető kapacitású és széleskörű lapadagolásnak és a többféle utómunkálati lehetőségnek köszönhetően a nagyobb nyomtatási mennyiséget igénylő területeken is megállja a helyét. Kategóriájában a legjobb képminőséget kínálja többféle médium használata esetén, ideértve a nehezebb papírkészletet és a hosszú lapkapacitást, amely új nyomtatási alkalmazásokat tesz lehetővé.

A PrimeLink B9100 rendelkezik a globális EPEAT regisztrációval és megfelel az Energy Star 3.0 előírásainak.  

A PrimeLink B9100 már megrendelhető a Xerox által kiszolgált országokban.

________________

* U.S. and Worldwide Production Monochrome Forecast, 2019–2023, IDC

Vissza