Új Xerox multifunkciós nyomtatók

Kütyü Magazin - 2020. július 26.

A Xerox bejelentette új multifunkciós nyomtatóinak érkezését: a ConnectKey technológiának köszönhetően a Xerox AltaLink C8100 és a Xerox AltaLink B8100 még jobban támogatja a mai flexibilis munkakörnyezetet és segít a cégeknek a digitális átalakulás felgyorsításában.

A Xerox nemrégiben készült Future of Work felmérése szerint a vállalkozások 34%-a szeretné felgyorsítani a digitális átállását a COVID-19 helyzet miatt.

 

„A ConnectKey technológia az AltaLink C8100/B8100 modelleket digitális munkahelyi asszisztensekké alakítja, amelyekre szüksége van a modern vállalkozásoknak annak érdekében, hogy felgyorsíthassák digitális átalakulásukat” - mondtaTracey Koziol (senior vice president, Global Offerings, Xerox). „A táblagépszerű, intuitív felhasználói felület egyszerűen kezelhető, emellett a felhasználó akár a mobil készülékéről is tud nyomtatni. Ezek a munkahelyi asszisztensek áthidalják a fizikai és a digitális világot – köszönhetően az olyan innovatív alkalmazásoknak, mint például a kézirat konvertálása szerkeszthető szöveges dokumentummá, a személyes információkhoz a dokumentumok automatikus szerkesztése, vagy hangfájlok létrehozása szövegből.”

 

A rugalmasabb munkakörnyezet fokozott biztonsági aggályokat vet fel. A Xerox ezért olyan vezető kiberbiztonsági szakértőkkel áll partnerségben, mint a McAfee és a Cisco, hogy biztosítsák az AltaLink átfogó beépített biztonságát – védjék mind az eszközöket, mind a hálózatot. Az iparág vezető biztonsági megoldásaival, például a McAfee, a LogRhythm és a Splunk biztonsági információs és eseménykezelő megoldásaival való integráció pedig egyszerűsíti a biztonsági események jelentését és kezelését.

A Xerox Workplace Suite és a ConnectKey Apps az utóbbi két évben elismerésben részesült a Keypoint – BLI által (Document Imaging Software Line of the Year Award

Outstanding Job Management & Mobile Print Solution).  

 

Elérhetőség:

Az AltaLink C8100 és B8100 is elérhető Amerikában. 

Európában, a Közel-Keleten és Afrikában még csak az AltaLink B8100 érhető el, de a 2020 szeptemberétől a C8100 is kapható majd.

Vissza