HONOR Magic V: a márka bejelentette első hajlítható csúcskészülékét

Kütyü Magazin - 2022. január 10.

A HONOR nemzetközi technológiai márka a mai napon bejelentette a HONOR Magic V telefont, a vállalat első 5G képes, hajlítható csúcskészülékét. A HONOR Magic V piacvezető formatervezést, különleges kijelzőt, az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 csipszetnek köszönhetően pedig dinamikus teljesítményt nyújt. A vékony, „waterdrop” zsanérszerkezettel, a szélesebb külső kijelzővel és a legújabb Magic U 6.0-val a HONOR Magic V nagyot lép előre az hajlítható okostelefonok kialakítását tekintve, széleskörű funkciói pedig megkülönböztetik a jelenleg kapható hajlítható telefonoktól.

„Rendkívüli izgalommal jelentjük be első 5G képes, hajlítható csúcskészülékünket, a HONOR Magic V telefont. A készülék remekül példázza szakértelmünk és innovációnk a tervezés terén, és elkötelezettségünk a legjobb felhasználói élmény biztosítása iránt” – mondta el George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „A HONOR-nak komoly ambíciói vannak az iránt, hogy a legjobban teljesítő okostelefon-márkává váljon a hajlítható telefonok piacán, és biztosak vagyunk abban, hogy első ilyen csúcstelefonunk nagyon versenyképes lesz a jelenleg elérhető telefonok viszonylatában.”

 

Piacvezető dizájn, sima és szimmetrikus kijelzővel

A HONOR Magic V piacvezető, szimmetrikus készüléktesttel bír, köszönhetően a fejlett „waterdrop” zsanérszerkezetnek, ami a jelenleg elérhető legvékonyabb technológia. Mindez magával ragadó felhasználói élményt nyújt, új szintre emelve a hajlítható okostelefonok dizájnját.

A HONOR Magic V 6,45”-es, 44°-os hajlított OLED kijelzővel bír, amely összehajtva szélesebb, 21,3:9-es képátlót eredményez, megkülönböztetve a készüléket a versenytársakétól. Összehajtva így a hagyományos okostelefonokhoz hasonló, praktikus használatot biztosít. A zsanérszerkezetnek köszönhetően kihajtva egy extra széles, 7,9”-es, tükörsima kijelzőt kapunk, ami a táblagépekhez hasonló élményt nyújt, így kiválóan alkalmas tartalomfogyasztásra, multitaskingra és munkára.

A HONOR Magic V kijelzői 100%-osan támogatják a DCI-P3 színtartományt és akár 1,07 milliárd szín megjelenítését, így elképesztően ragyogó színeket, élénk és tiszta megjelenítést eredményeznek. A 120 Hz-es*  képfrissítési rátával a mozifilmek, a böngészés és a játék is lenyűgöző élmény. A HONOR Magic V az első összehajtható okostelefon IMAX Enchanced minősítéssel.

A nagy szilárdságú titánium ötvözetnek, a cirkóniumnak és a nagy szilárdságú szénszálaknak köszönhetően a HONOR Magic V rendkívül könnyű, és jó súlyelosztású kihajtott állapotban is. Kihajtva és összecsukva is praktikusan használható.

 

Dinamikus teljesítmény és az új Snapdragon 8

A HONOR Magic V az első összehajtható okostelefon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G processzorral, ami csúcskategóriás teljesítményt biztosít. A legújabb Adreno GPU-val a készülék a korábbi telefonokhoz képest 30%-kal jobb GPU teljesítményt nyújt. A HONOR Magic V mindezek mellett 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik. 

A wifi és a mobiladat-hálózat közötti zavartalan váltásról az új LINK Turbo X gondoskodik, lenyűgöző letöltési sebességet biztosítva.

A HONOR Magic V grafén és mesterséges intelligencia segítségével biztosít intelligens hűtési rendszert, eredményesen hűtve a készüléket és fenntartva a teljesítményt.

 

Innovatív kamerarendszer

A HONOR a HONOR Magic V csúcskészülékkel tovább tökéletesíti a mobilos képalkotást. Az eszköz mesterséges intelligenciával támogatott négyes kamerarendszert alkalmaz. Az 50 MP-es hátlapi kamera és a 42 MP-es előlapi kamera éjszakai, HDR és Zoom módban is ragyogó fotókat és videókat biztosít. A HONOR Image Engine, ami egy fejlett, AI technológiát alkalmazó rendszer, a HONOR Magic V kategóriájának legjobb élményét nyújtja többkamerás, „számításos fényképezést” (computational photography) alkalmazva, függetlenül a helyszíntől és a fotó tárgyától.

 

HONOR Magic UI 6.0 a személyre szabhatóbb élményért

A HONOR Magic V az új HONOR Magic UI 6.0 kezelőfelülettel számos továbbfejlesztett, személyre szabható funkcióval bír. A Magic UI 6.0 a HONOR AI Engine-t és a Magic Live-ot is magában foglalja. A szövegkörnyezet figyelembe vételén, a profil alapú előrejelzéseken és egy részletes grafikonon keresztül a Magic Live szinte személyi asszisztenssé alakítja a készüléket. A készülék intelligensen tanulmányozza a felhasználói szokásokat és viselkedést, és személyre szabott ajánlásokat biztosít, ideértve például az utazással kapcsolatos emlékeztetőket. A Magic Live a következő időszakban további fejlesztésekkel gazdagodik, és munkával, tanulással, sporttal, egészséges életmóddal összefüggő szolgáltatásokkal segíti a felhasználókat.

 

Mindezek mellett a HONOR Magic V támogatja a többablakos módot, így a kijelző több ablakra osztható, amelyeken egy időben különböző tartalmakat tekinthetnek meg a felhasználók, amelyeket kedvük szerint elrendezhetnek. Az AI Smart Intelligent Systemnek köszönhetően a HONOR Magic V a használat alapján automatikusan felismer olyan tartalmakat, amiket többablakos módban javasol megjeleníteni.

 

Adatbiztonság és biztonsági megoldások

A HONOR Magic V megfelel a legfőbb szolgáltatók biztonsági követelményeinek, köszönhetően a kettős biztonsági rendszernek (HTEE+QTEE). A HONOR Magic V emellett független biztonsági csippel biztosítja a jelszavak és biometrikus azonosítók védelmét.

 

Ultrahosszú üzemidő és továbbfejlesztett gyorstöltés

A dupla áramkörös akkumulátorkialakítással és a 4750 mAh-s akkumulátorral a HONOR Magic V egész napos használatot biztosít. A HONOR Magic V támogatja a 66 W-os HONOR SuperCharge töltést, így az akkumulátor mindössze 15 perc alatt 50%-ra feltölthető.

 

Szín, ár és elérhetőség

A HONOR Magic V három csodás színben érkezik Kínába: fekete, űrezüst és sötétnarancs.

A HONOR Magic V Kínában 2022. január 18-tól lesz elérhető, a 12+256GB verzió ára 9,999 jüan, a 12+512GB verzió ára pedig 10,999 jüan.

_______________

* A HONOR Magic V külső kijelző 90 Hz-es képfrissítési rátát támogat, a kihajtott kijelző pedig 120 Hz-eset.

Vissza