A Zyxel csatornaszolgáltatásai elismerésben részesültek

Kütyü Magazin - 2023. január 4.

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások vezető szállítója, a Zyxel Networks az Atlanti-óceán mindkét partján elismerésben részesült csatornaszolgáltatásaiért: az Egyesült Államokban a ChannelPro SMB All-Star díjjal tüntették ki, Európában pedig az MSP Innovációs Díjjal ismerték el.

Treso Tamás, a Zyxel Network regionális channel értékesítési menedzsere és a Zyxel Mayarország vezetője szerint a díjak azt a bizalmat és hozzáállást értékelik, amelyet a Zyxel ezeken a nagy értékű piacokon épített ki azáltal, hogy támogatja a partnerek egyedi és fontos igényeit mindegyik területen. „Az elismerés azt is alátámasztja, hogy a Zyxel ma már a világ egyik vezető hálózati márkája“ – mondta el a szakember.

SMB All-Star

A ChannelPro SMB All-Stars egyetlen olyan díjátadó, amely azokat az informatikai hardver-, szoftver- és szolgáltatásszállítókat ismeri el, akiknek termékei, programjai és kezdeményezései jelentős hatást gyakoroltak a KKV-csatornára az elmúlt 12 hónapban. A jelölteket a ChannelPro Network szerkesztősége értékeli külső szakértők és csatornapartnerek közreműködésével.

A Zyxel azon kevés iparági vezető innovátorok közé tartozik, akik a ChannelPro SMB All-Star 2022-es díjátadón elismerésben részesültek, méghozzá olyan rangos társaságban, mint az AMD, a Cisco és a Microsoft. A bírák úgy ítélték, hogy a Zyxel MG-105 5-portos 2,5 GbE nem-menedzselt switche és az MG-108 8-portos 2,5 GbE nem-menedzselt switche képes megváltoztatni a piacot, mivel megfizethető megoldást kínálnak a kis- és középvállalkozások számára a gyors 2,5 GBase-T szabvány használatára.

Európa legjobb PSA/RMM szállítója

Eközben egy londoni ünnepségen a Zyxel megkapta a legjobb PSA/RMM szállító díjat a Channel Partner Insight által szervezett 2022-es European MSP Innovation Awards díjátadón.

A független zsűri által kiosztott díjak az iparágban vezető szerepet betöltő beszállítókat, forgalmazókat és menedzselt szolgáltatókat ismerik el. Treso Tamás szerint az Európát az utóbbi időben sújtó válságok sorozata miatt nagy szerepet játszott a Zyxel innovációs és ügyfélkezelési hozzáállása, és különösen a Nebula felhőkezelési megoldása. „Azáltal, hogy több mint 80 típusú hálózati eszköz konfigurálható és vezérelhető egy helyen, a Nebula rugalmasságot és hatékonyságot biztosít az ügyfeleknek az idő, az erőforrások és a ráfordítás tekintetében, ami felbecsülhetetlen értékűnek bizonyult a túlélésük szempontjából” – tette hozzá.

A ChannelPro és a Channel Partner Insight elismerések bővítik az elmúlt két évben itthon és külföldön szerzett díjak sorát. Ezek közé tartozott az is, hogy a Zyxel volt az egyetlen hálózati vállalat, amely bekerült a legjobb tajvani globális márkák közé, valamint kitüntetéseket szerzett a Taiwan Excellence Awards díjátadón – méghozzá többet, mint bármely más hálózati márka.

Kulcsszavak: Zyxel, Zyxel Networks
Vissza