YouTube Premium szolgáltatás a Samsung Galaxy S10 okostelefonokon

Kütyü Magazin - 2019. május 19.

Az új Galaxy S10 készülékek tulajdonosai négy hónapig ingyenesen férhetnek hozzá a YouTube reklámok nélküli, exkluzív tartalmakat kínáló szolgáltatásához, a Premiumhoz, amely már Magyarországon is elérhető. A Samsung csúcskészülékével a felhasználók lenyűgöző minőségben élvezhetik a YouTube kínálatának legjavát.

A YouTube Premium segítségével megszakítás és reklámok nélkül érhetők el a legizgalmasabb videók, a legjobb zenék és a YouTube Originals saját készítésű tartalmai. A Premium szolgáltatással a felhasználók kedvenc zenéiket kikapcsolt képernyő mellett is tovább hallgathatják, akkor is, ha a telefonjuk a zsebükben vagy a táskájukban pihen. A Premium lehetőséget biztosít videók letöltésére, így azok bárhol, bármikor újranézhetők. Emellett a YouTube Music-on, a vállalat hivatalos zenei streaming applikációján keresztül a felhasználók több millió dalhoz, albumhoz és élő előadáshoz férnek hozzá.

A Samsung Galaxy S10 és a Samsung további csúcsmodelljeinek*  felhasználói számára ezek az exkluzív funkciók és egyedi tartalmak a regisztrációtól számítva négy hónapig ingyenesek, így a videókat az Infinity-O Display kijelzőn, rendkívüli minőségben élvezhetik, legyen szó a kedvenc tartalomgyártójuk legújabb alkotásáról vagy a YouTube Originals eredeti sorozatairól. Emellett a Samsung és a YouTube együttműködése minden új Samsung Galaxy okoseszköz-tulajdonos**  számára két hónapos ingyenes hozzáférést biztosít.

„Ez az együttműködés lehetőséget ad a Galaxy S10 felhasználóknak arra, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a készülékükből. A YouTube által kínált tartalmak az S10 HDR10+ tanúsítvánnyal rendelkező képernyőjén kiemelkedő minőségben jelennek meg, és azonnal letölhetőek, akár Wifi 6 hálózatokon is – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője. – A Samsung legújabb készülékei a tartalomfogyasztás új generációját képviselik, amelynek egyik fő platformja a YouTube, így a felhasználók számára igazán értékes lehetőséget kínálunk új eszközeik mellé.” 

______________

* A 2019. február 20. és 2020. február 29. között újonnan vásárolt Samsung Galaxy S10, Galaxy Tab S5e, Tab 10.5 készülékek és egyes később megjelenő eszközök.

** A 2019. február 20. és 2020. február 29. között újonnan vásárolt Samsung eszközök, kivéve a Samsung Galaxy S10, Galaxy Tab S5e, Tab 10.5 készülékeket és egyes később megjelenő eszközöket.

Vissza