Most éri meg igazán Galaxy Note10 okostelefont venni

Kütyü Magazin - 2019. november 6.

A magyar YouTube legnépszerűbb csatornái is korlátlanul elérhetők a Samsung legújabb csúcskészülékein. A Galaxy Note10 okostelefonhoz és a Galaxy Tab S6 tablethez is 4 hónapos YouTube Prémium előfizetés jár ajándékba.

A hazai YouTube csatornák nézettsége ma már sok esetben komoly versenytársa a kereskedelmi televízióknak. A YouTube legtöbb feliratkozóval rendelkező csatornái rendkívül sokféle tartalmat szolgáltatnak a nézőknek. Megtalálható köztük az 1,65 millió feliratkozóval rendelkező hip-hop táncegyüttestől kezdve a 700 ezer követőt számláló kisgyerekeseknek szóló mesecsatornán át az 1,1 millió feliratkozós utazós tartalmakkal jelentkező paródia csatornáig szinte bármilyen tartalom. 

A YouTube Premium segítségével megszakítás és reklámok nélkül érhetők el a magyar- és nemzetközi alkotók legizgalmasabb videói és a YouTube Originals saját készítésű tartalmai. A Premium szolgáltatással a felhasználók kedvenc tartalmaikat kikapcsolt képernyő mellett is tovább hallgathatják, valamint lehetőséget biztosít a videók letöltésére is, így azok bárhol, bármikor újranézhetők. 

A szolgáltatással együtt a YouTube Music, a vállalat hivatalos zenei streaming applikációja is elérhető, amelyen keresztül a felhasználók több millió dalhoz, albumhoz és élő előadáshoz férnek hozzá.

A Samsung Galaxy okostelefonok és a Samsung további csúcskészülékeinek felhasználói számára ezek az exkluzív funkciók és egyedi tartalmak a regisztrációtól számítva négy hónapig ingyenesen igénybe vehetők, így a kedvenc videósuk legújabb tartalmait a Galaxy Note10 okostelefonjukon vagy a Tab S6 lenyűgöző kijelzőjén korlátlanul élvezhetik. Emellett a Samsung és a YouTube együttműködése minden új Samsung Galaxy okoseszköz-tulajdonos számára két hónapos ingyenes hozzáférést biztosít.

„A Samsung és a YouTube együttműködésével a felhasználók az elérhető legmagasabb minőségben követhetik a kedvenc tartalmaikat – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője. – A YouTube a kreatív alkotók platformja, a Samsung csúcskészülékeivel pedig a tartalomgyártók és -fogyasztók egyaránt élvezhetik a videómegosztó előnyeit.” 

Az együttműködésről további információ a https://www.samsung.com/hu/youtube-premium/ oldalon érhető el. 

Vissza