Saját ünnepi csatorna, korlátlanság és kedvezmények

Kütyü Magazin - 2019. december 3.

Az ünnepek alkalmából ismét meglepi ügyfeleit a Vodafone. Az okostelefonnal rendelkező lakossági előfizetők három nap díjmentes, korlátlan adathasználatot kapnak, az okostelefonnal nem rendelkezők pedig három nap díjmentes hanghívást. A leendő ügyfeleknek is kedvezni szeretne a szolgáltató: RED előfizetéssel 30.000 forint kedvezményt ad minden újonnan vásárolt mobiltelefon készülékre. Idén a UPC előfizetők sem maradnak ki a jóból: a digitális televízió előfizetéssel rendelkezők három napig saját televíziós csatornának örülhetnek, míg a vezetékes előfizetők havidíj-kedvezményt kapnak a RED tarifákra.

A karácsony nemcsak az ajándékozásról szól, hanem egyúttal a szeretet és az összetartás ünnepe is. A Vodafone idén karácsonykor a korlátok eltörlésével kedvez ügyfeleinek, hogy még könnyebben oszthassák meg élményeiket, jókívánságaikat távol lévő szeretteikkel, és hogy az együtt töltött ünnepi pillanatok emlékezetesek legyenek.

3 nap korlátlan internet ingyen

Okostelefonnal rendelkező előfizetőinek idén három napig tartó díjmentes, korlátlan adathasználattal kedvez a szolgáltató. A meglepetés adatról a Vodafone SMS-ben vagy e-mailben értesíti a JóDolgok Programba regisztrált ügyfeleit, akik a MyVodafone applikáción belül a JóDolgok menüponton keresztül jutnak hozzá a kedvezményhez december 31-ig, mely a meglévő szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt adatforgalomra irányadó, azonos feltételekkel felhasználható.

3 nap telefonálás ingyen

Az okostelefonnal nem rendelkező ügyfelek sem maradnak ki a jóból, nekik díjmentes, három napig tartó korlátlan hanghívást ad a Vodafone. A meglévő szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt hívásokra irányadó, azonos feltételekkel felhasználható kedvezmény a szolgáltató által továbbított értesítő SMS-re küldött válasz SMS-sel aktiválható. A fentieket december 31-ig aktiválhatják az ügyfelek. 

1000 forint havidíjkedvezmény

A belföldön és az EU területén egyébként is teljes korlátlanságot biztosító RED Infinity Pro szolgáltatáscsomaggal rendelkezőkre is gondol a Vodafone: ők 1000 forint havidíjkedvezményt kapnak karácsony alkalmából.

30.000 forint készülékkedvezmény

Nemcsak meglévő ügyfeleinek, hanem a készülékvásárlást fontolgatóknak is szeretne kedvezni a szolgáltató. Aki az ünnepi időszakban, december 2-tól visszavonásig 2 éves lakossági RED előfizetéssel egy összegben vagy 21 havi kamatmentes részletre vásárol bármilyen mobiltelefont a Vodafone-nál, az jelentős készülékkedvezményben részesül, legfeljebb a vételár erejéig, amellett, hogy megtapasztalhatja a RED szolgáltatáscsomagok nyújtotta korlátlanság és szabad videózás élményét. A kedvezmény RED Live és RED Live+ tarifák esetén 30.000 Ft-ot jelent, RED Infinity Pro díjcsomag esetén pedig 42.000 Ft-ot. 

Meglepetések UPC-seknek: havidíj-kedvezmény és különleges TV csatorna 3 napig 

Újdonság, hogy ezúttal a UPC előfizetők sem maradnak ki a meglepetésekből. A Vodafone Magyarország a UPC Magyarországgal immáron egy cégcsoportként működve teljes körű telefon-, internet- és televíziós szolgáltatást tud nyújtani ügyfeleinek. Ebből az alkalomból a UPC vezetékes ügyfeleknek határozott időre történő Vodafone RED Live és RED Live+ szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 2000 Ft, míg RED Infinity Pro szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 3500 Ft havidíj-kedvezményt ad.

A UPC Magyarországnál digitális televíziós előfizetéssel rendelkező ügyfelek is különleges meglepetésnek örülhetnek idén: az ünnepi időszakban három napig, december 24-től december 26-ig a Paramount Karácsony elnevezésű exkluzív, reklámmentes televíziós csatornát kapnak, amelyen közkedvelt filmek és sorozatok lesznek elérhetők.

„Idén rendhagyó karácsonyban lesz részünk, hiszen meglévő Vodafone ügyfeleinken túl a UPC Magyarország jelenlegi előfizetőinek is külön kedveskedünk RED tarifákra szóló havidíj-kedvezménnyel, valamint egy saját, exkluzív televíziós csatornával” – mondta el Révész Balázs, a Vodafone lakossági szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese. – „Nagyon örülünk, hogy újabb ügyfélkört tudhatunk magunk mellett, és ezzel az apró kedvességgel szeretnénk megmutatni, hogy már most gondolunk rájuk. Célunk, hogy minden ügyfelünk érezze: a Vodafone és a UPC együtt még többet tud adni.”

Vissza