Ünnepi ajándék a Vodafone-tól

Kütyü Magazin - 2020. december 1.

A digitális eszközök minden karácsonyi szezonban a legkelendőbb ajándékok közé tartoznak, azonban a jelenlegi helyzetben még tovább nőtt népszerűségük. Idén még fontosabb, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami segítséget nyújt a hétköznapokban – legyen szó munkáról, tanulásról, szórakozásról vagy a családdal és barátokkal való kapcsolattartásról. A Vodafone éppen ezért összesen akár 100 000 forint kedvezményt ad okostelefon, TV, laptop vagy tablet vásárlásakor december 1-jétől. A promócióban résztvevő mobil és vezetékes tarifacsomagokról és az elérhető készülékekről a Vodafone weboldalán minden információ megtalálható.

A Vodafone idén 25 000 forint kedvezményt ad készülékenként az újonnan kötött vagy 2 évre meghosszabbított Red Free, Red Infinity World, Red Max* Go Net+ és Go Talk+ csomagokhoz, illetve az új és meglévő vezetékes internet vagy TV előfizetés mellé. Az engedményeket ügyfelenként legfeljebb 4 db készülékre – bármilyen okostelefonra, TV-re, laptopra, illetve tabletre – lehet igénybe venni, és a kedvezmény a készülék előfizetéses alapárából vonódik le. A szolgáltató a kedvezményes ajánlatok kialakításakor egyaránt gondolt mobil és vezetékes ügyfeleire is.

„Egy új, korszerű okoseszközzel nemcsak a digitális oktatásban és az otthoni munkavégzésben lehetünk hatékonyabbak, hanem a hobbinkban, szórakozás közben és általában a mindennapi kapcsolattartásban is sokkal több lehetőség tárul elénk.” – mondta Révész Balázs, a Vodafone Magyarország Lakossági Üzletágért Felelős Vezérigazgató-helyettese. „A Vodafone számára kiemelten fontos, hogy bármit hozzon is a jövő, segítsünk kapcsolatban maradni. Folyamatosan fejlődő mobil és vezetékes Gigabit Net hálózatunk is arról gondoskodik, hogy se útközben, se otthon ne maradjunk le a legfontosabb pillanatokról, és mindig elérhetők legyünk egy beszélgetésre.”

A szolgáltató említett karácsonyi ajánlata december 1-jétől visszavonásig érhető el, a csomagokkal és készülékekkel kapcsolatos további részletek pedig a Vodafone weboldalán olvashatók. A készülékkínálatban többek közt a Xiaomi Redmi Note 9 Pro, a Samsung Galaxy S20 FE és az LG Velvet okostelefonok, a Lenovo Idepad 5 laptop, illetve a Samsung UE65TU8002 és LG 55UN74003 TV-k érhetők el.

* A Red Max előfizetések esetén csak a hosszabbítás esetén érhetők el a készülék-kedvezmények.

Kulcsszavak: Vodafone, okoseszköz
Vissza