Rugalmas tévénézés a Direct One-nal

Kütyü Magazin - 2022. május 24.

Az elmúlt években tévénézési szokásaink jelentős átalakuláson mentek keresztül, hiszen beléptek a piacra a streamingszolgáltatók, így már nem csatorna, hanem műsor szerint válogathatunk a tartalmak között. Sőt, már azt is mi választjuk meg, hogy honnan tévézünk: a nyaralónk teraszáról, a hotel medencéje mellől vagy éppen a vonaton, Európát átszelve. A Direct One közelmúltban készült kutatása szerint egyre többen választják a tévénézés rugalmas, helyhez és időhöz nem kötött formáját. A növekvő igényre reagálva a szolgáltató tavaszi kampányában közel 100 elérhető csatornája mellé HBO Max szolgáltatást is kínál előfizetői számára, ráadásul meglepően nagy kedvezménnyel.

84 csatorna, melyből a Direct Now applikációban 32 visszajátszható és párhuzamosan öt eszközön nézhető, ráadásul két hónapra HBO Max hozzáférés is jár hozzá – ezt kínálja Plus Now csomagjában mindössze 1290 forintért a Direct One. Így kedvenc tartalmainkat, például az HBO Max új magyar sikersorozatát, A besúgót, vagy a Direct One saját csatornáján sugárzásra kerülő Évek alatt című szériát már a medence- vagy tengerparton, utazás közben, vagy éppen városnézés után, egy kávézóban megpihenve is követhetjük. Így könnyen lehet, hogy bár egy vonaton robogunk Európa közepén, mégis a nyolcvanas évek Budapestjén érezzük magunkat, és együtt izgulunk A besúgó újabb és újabb epizódjain – de az is lehet, hogy egy FilmBoxos mozi szippant be annyira, hogy elhalasztjuk a városnézést. 

A Direct One korábbi kutatásából az derült ki, hogy a válaszadók közel fele rendszeresen online néz műsorokat, filmeket, sorozatokat - természetesen a 18-24 évesek között a legnépszerűbb ez a fajta, elsősorban okostelefonon keresztül történő tartalomfogyasztás. Emellett a 25-39 évesek 57, a 40-59 évesek 47 százaléka is online néz műsorokat. A kutatás szerint a legnépszerűbb tartalmak egyértelműen a filmek és a sorozatok, a dokumentumfilmek és a hírműsorok – de a nyáron kiemelkedően népszerű Forma-1-es futamok miatt sem kell már otthon maradni, hiszen a sportesemények, vagy a nagyvilág hírei bárhol, bármikor követhetők az alkalmazás segítségével. Kedvenc műsorainkat újra is nézhetjük vagy visszajátszhatjuk, a folyamatosan bővülő videótárban pedig egyre több extra videós tartalom kap helyet.

A Direct Now alkalmazás a meglévő és új előfizetőknek egyaránt ingyenesen elérhető: így akár 98 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön kövessenek. Az interaktív műsorújságban pedig akár emlékeztetőket is beállíthatunk megnézendő tartalmainkhoz. Így a nyári, programokban dúsabb időszakban sem kell lemaradnunk kedvenc műsorainkról: azok akár két csobbanás között, vagy a nyaralás estéin, a forróság enyhülésekor, de akár a kempingben is szabadon nézhetők – hiszen a tévéd sem akar otthon ülni.

Vissza