Tartsd szemmel otthonod az ASUSTOR megoldásával!

Kütyü Magazin - 2023. július 24.

Az ASUSTOR Surveillance Center – felügyeleti rendszer – segítségével egyszerűen megvédheted otthonod és irodád.

Telepítsd a Surveillance Center alkalmazást az ASUSTOR NAS-odra, amivel a NAS-t egy 24 órás, nagy felbontású biztonsági felügyeleti rendszerré alakíthatod. A Surveillance Center négy IP-kamera egyidejű csatlakoztatását biztosítja ingyenesen, azonban további kamerák hozzáadása érdekében kiegészítő licencek vásárlására is van lehetőség.

 

A Surveillance Center segítségével a csatlakoztatott kamerák folyamatosan vezérelhetők, így a kamerák iránya és zoomja is egyszerűen állítható. Továbbá valós idejű videó- és pillanatkép-funkciókat is kínál, amelyek nem csak számítógépen keresztül érhetők el, hanem Android és iOS operációs rendszerű telefonokon és táblagépeken is az AiSecure alkalmazáson keresztül is.

 

Használhatod a push értesítéseket, hogy folyamatosan naprakész legyél a történésekről. Az események az AiSecure alkalmazásban telefonon vagy táblagépen keresztül is engedélyezhetők, vagy letilthatók.

A Surveillance Center támogatja a kétirányú hangkommunikációt. Amennyiben a csatlakoztatott kamerák beépített mikrofonnal és hangszórókkal is rendelkezik, akkor egyszerűen kommunikálhatsz a környéken tartózkodó emberekkel, akik válaszolhatnak is neked. Ez a funkció mobilon és táblagépen is elérhető az AiSecure segítségével.

Vissza