Három Sony Ericsson újdonság a Vodafone-nál

forrás Prim Online - 2011. december 13.

Már elérhető a Vodafone üzleteiben a Sony Ericsson három új csúcskészüléke, a karcsú Arc S, a stílusos Ray és a játékos kedvűeknek szánt Play.

A lenyűgöző megjelenésű és bámulatos sebességgel bíró Sony Ericsson Arc S, az Arc utódja, két lényeges pontban is eltér a japán-svéd gyártó előző modelljétől. Az egyik legfontosabb újítás, hogy már az Xperia Arc-ban megjelent a 8,1 MP-es Exmor R for mobile érzékelővel ellátott kamerával, mostantol 3D-s képek, sőt panoráma videofelvétel is rögzíthető, ami egy HDMI csatlakozóval egy 3D-s TV-hez kötve a házimozi élményét nyújtja használóinak. A másik jelentős különbség az egymagos, 1,4 GHz-es processzor, ami 25, illetve 20%-al növeli a kamera és a böngésző sebességét.

 


A készülék 4,2 hüvelykes , 854x480 képpont felbontású Reality Display kijelzőjén a LED-es háttérvilágításnak és a Mobile BRAVIA Engine technológiának köszönhetően a képek kontrasztosak, a színek pedig telítettek. Az egyedi, mindössze 8,7 mm vékony, ergonomikus forma miatt tökéletesen tenyérbe illő készülék elődjéhez hasonlóan 512 MB memóriával és beépített navigációval rendelkezik, tárhelye pedig microSD kártyával bővíthető. A készülék már 12 havi részletre Matrix 7 tarifával 36990 forinttól elvihető, ahol a havi törlesztőrészlet mindössze 2750 forint.

A Sony Ericsson Ray-t kimondottan a finom részleteket kedvelők fogják értékelni. A mindössze 9,4 mm vékony, kifejezetten elegáns aluminiumvázas készülék azonban nem csak stílusos, de okos is. Az Arc S-hez hasonlóan szintén 8,1 megapixeles kamerával és Exmor R for mobile érzékelővel ellátott kamerával bárki ragyogó képeket készíthet, még rossz fényviszonyok mellett is. A karcmentes, 3,3 hüvelykes, szintén Mobile BRAVIA Engine technológiájú Reality Display kijelzős készülék pedig egyedülálló élményt nyújt mindenki számára. Az Android 2.3-as Gingerbread operációs rendszerrel és 1 GHz-es processzorral felvértezett Ray 4GB-os memóriakártyával érhető el a Vodafone-nál, ami micro SD kártyával egészen 32GB-ig bővíthető.

 


A Ray gyors, azonnal reagál minden érintésre, így az előoldalon található VGA-felbontású kamerával történő videocsevegés is zökkenőmentesen zajlik, a 430 óra készenléti idő révén pedig szinte korlátlanul élvezheti a felhasználó a zenehallgatást és videolejátszást.
A Sony Ericsson újdonsága 10000 Ft havidíjú Matrix 5 tarifával már 9990 forintos kezdőrészlettel elvihető. A tarifacsomag két éves tarifahűséggel értendő, melyhez havi 1 GB adatforgalom és 500 perc vagy SMS jár díjmentesen.   

A Sony Ericsson az örök gyermekekre is gondolt, akik még a telefonjukon is a játékot helyezik előtérbe. Az Xperia Play nem csak teljes értékű okostelefon a legújabb Android Gingerbread operációs rendszerrel, multitouch kijelzővel és Google-szolgálatásokkal, hanem egy tökéletes mobil játékeszköz is PlayStation kontrollerrel, nagy teljesítményű grafikus gyorsítóval és sztereo hangzással. Az exkluzív, játékra tervezett gombok tökéletes irányítást biztosítanak anélkül, hogy az ujjakkal el kéne takarni a kijelzőt. Természetesen a játékos kedvűeknek szánt telefonon előre telepített játékok között is lehet válogatni, de rengeteg Xperia Play-re optimalizált játék is letölthető az Android Marketen.
Az 5,1 megapixeles autofókuszos kamera mellett a készülék 512 MB belső memóriával és 8GB-os memóriakártyával van felszerelve, mely nagyobb méretű microSD kártyával 32GB-ig bővíthető. Az 1 GHz-es processzorral felszerelt telefon a Vodafone-nál 10000 forint havidíjú Matrix 5 tarifával 19990 kezdő és 4500 forintos havi törlesztőrészlettel vásárolható meg.

 

Vissza