bwin: iPad-ről elérhető pókeralkalmazás

forrás: Prím Online - 2012. április 3.

A bwin új, iPad-ről elérhető pókeralkalmazást vezetett be. A szolgáltatás ugyanolyan könnyen kezelhető játékfelületet kínál, mint a 2011 januárjában bevezetett iPhone illetve a tavaly július óta elérhető Android alkalmazás.

„A bwin iPad-re kifejlesztett pókeralkalmazása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akár útközben is pókerezhessenek, és mindezt a 1024 X 768 pixeles felbontással” – mondta Berthold Kao, a bwin.party mobil alkalmazásfejlesztésért felelős vezetője.

A bwin iPhone és iPad alkalmazások akár egyszerre mindkét eszközre is letölthetőek az iTunes-ról, de az új szolgáltatás a www.bwin.com/ipadpoker oldalon is elérhető.

A bwin iPad pókeralkalmazása a játék számtalan új formáját kínálja a pókerrajongóknak. Az alkalmazás segítségével elérhető napjaink egyik legnépszerűbb pókerjátéka, a Texas Hold’em. Emellett a könnyen kezelhető felület, az egyszerű regisztráció és számtalan további szolgáltatás teszi lehetővé, hogy bármikor játszhassunk kedvenc online pókertermünkben. Az új szolgáltatás használatát még könnyebbé teszi az egyszerű navigálás a felületen valamint a tiszta, könnyen áttekinthető képernyőkép. A játékos legjobb kombinációit a program automatikusan megmutatja, a korábbi kombinációk pedig egy érintéssel elérhetőek.


 

Vissza