Foci EB 2012 alkalmazás iPhone-ra és Android-ra

forrás Prim Online - 2012. május 15.

A Sanoma kiadó már egy hónappal a kontinensviadal kezdete előtt elérhetővé tette a Foci EB 2012 alkalmazást iPhone és Android okostelefonokra. A Foci VB iPhone-app 2010-es sikere már az első felhasználói visszajelzések és a letöltési adatok alapján is megismétlődni látszik.

A Foci EB 2012 alkalmazás azzal a céllal készült, hogy azok a felhasználók is folyamatosan naprakész információkhoz juthassanak az Európa Bajnoksággal kapcsolatban, akik nem csupán a meccseredményekről és a bajnokság állásáról szeretnének értesülni, hanem a csapatokról, a játékosokról, vagy a helyszínekről is szeretnének minél többet megtudni.

A mérkőzésmenetrend és az eredmények mellett az alkalmazás mindkét verziójában részletesen bemutatja a játékosokat és a csapatokat, az alapítás évétől a csapat becenevéig, csakúgy, mint a bajnokságok történetét vagy a mindenkori EB-labdákkal kapcsolatos érdekességeket. A mérkőzéseknek helyet adó arénák paraméterei mellett azok pontos helyét is jelöli az app, további segítséget nyújtva a helyszínre utazóknak. A Bajnokság híreinek követésén túl célzott értesítők is választhatók: a kedvenc csapatok mérkőzéseinek kezdetére illetve eredményeire is figyelmeztet az alkalmazás.

 



Az Európa Bajnokság június 8-án kezdődik, a mérkőzések elindulásával a Foci EB 2012 app újabb funkcióval bővül: az alkalmazás minden követni kívánt meccsről szöveges formában, élőben közvetít.

Több nyelvi verzió mellett az alkalmazás magyar változata is a Sanoma-országok közötti együttműködés részeként jött létre.

A Foci EB 2012 alkalmazás letölthető:
-    Android készülékekre a Google Play felületéről: http://bit.ly/JzQ1ss
-    iPhone készülékekre az App Store-ból: http://bit.ly/KlOIPq

Vissza