Győztes Windos Phone alkalmazás – ébredj a természettel

forrás Prim Online - 2012. május 25.

A modern technika segítségével segíthetünk szervezetünknek a természetes napciklushoz való alkalmazkodásban, vagy egyszerűen csak a jókedvű ébredésben. A FarmAlarm elnevezésű újgenerációs mobilapplikáció a napkeltéhez igazítja a felhasználó ébresztését.

Először találkozhatnak a felhasználók olyan alkalmazással, amelyben a modern technika egyetlen célt szolgál, visszahozni a legtermészetesebb módját a reggeli ébredésnek. Igazi falusi romantika, Windows alapú okos telefonokhoz. A felhasználók számára az ébredést a telefon a napfelkeltéhez igazítja, és a felhasználó választásától függően kakaskukorékolással, kutyaugatással, vagy éppen tehénbőgéssel adja tudtunkra, hogy elindult a nap. Természetesen azon túl, hogy a nappal kelni jelent némi kihívást, különösen ilyenkor, mikor egyre korábban örülhetünk az első napsugaraknak, feltételez némi rugalmasságot is a napirendünkben.
Természetesen a motiváció sem marad ki az applikációból, szorgalmas ébredéseinkkel folyamatosan lépkedhetünk előre a virtuális ranglétrán, egészen a „Grand Farm Master” szintig.

 



Az alkalmazást fejlesztő ALLWIN Informatika Kft számára külön öröm, hogy applikációjuk egy szakmai versenyen is díjazásra került.

„Az ALLWIN minden évben nyer legalább egy díjat, erre az eredményre idén „csak” márciusig kellett várni. Ez az elismerés számunkra nem csupán azért fontos, mert a Microsoft által hirdetett versenyen erős mezőnyben lettünk dobogósak és ez óriási pozitív visszajelzés a szakmától, hanem azért is, mert további lendületet ad a Windows telefonokra való alkalmazásfejlesztéseinknek. Fontosnak tarom még megemlíteni, hogy már csak tizenkettőt kell aludnom (ébrednem) a Grand Farm Master címig” – tette hozzá Szőllősi Dániel az ALLWIN ügyvezető igazgatója.

Funkció-lista:

1. Autentikus csengőhang beállítása
 2. Napfelkelte időpontok frissítése külső forrásból
 3. Ébresztés adott időpontban
 4. Facebook integráció (sikeres ébresztés után poszt: XY éppen most kelt fel a nappal együtt kakashangra a Farm ALarm alkalmazás segítségével)
 5. Achievement rendszer (10, 50 és 100 ébredés után) a Facebookra posztolással
 6. Animált kakas az alkalmazás hátterében
 

Vissza