A világ első AR videoclipje

forrás Prim Online - 2012. július 1.

Különleges, de ezzel együtt igazán népszerű, már több, mint 30.000 letöltésen túl lévő, Augmented Reality alkalmazást fejlesztett az ARworks a talán legismertebb román DJ-nek, Smiley-nak.  A megoldás egész újszerű használatát mutatja be az AR-nek.

A sztár legújabb videóklippjében 15 másodpercre feltűnő képre tartva az Androidon és iPhone-n is elérhető alkalmazást, a video a nappalinkban folytatódik tovább. A telefon élő kameraképén ugyanis, a közvetlen környezetünk mellett, feltűnnek a videóban táncoló táncosok és maga a Dj is.
Így léphet ki egy clip és annak szereplői a TV-ből és bulizhatnak a rajongók saját nappalijukban, hálójukban vagy éppen a város bármelyik pontján kedvencükkel.

A HaHaHa Reality alkalmazás egy videoclip megtekintésének egyszerű, megszokott élményét alakítja át egy összetett, bevonó, magával ragadó, multiplatformos eseménnyé - összekötve az interneten, a TV-n és az okostelefonon elérhető tartalmakat.
Az app egy jelentős előrelépés az AR területén, mivel először használ mozgóképbe, videóba integrált markert. Ezzel a megoldással a video egy későbbiekben bármikor változtatható, kiegészíthető, kiterjesztett tartalom hordozójává is válik.


App link App Store
App link Google Play
 

Vissza