Félidőben a Vodafone Hangtérkép

forrás Prim Online - 2012. szeptember 4.

Projektorvászon, pénzcsörgés, horkolás, nevetés, szélcsengő, ping-pong labda, fűnyíró és vonatzakatolás, csak néhány példa a már beérkezett több száz hang közül, melyekből Yonderboi kiválasztja a neki leginkább tetszőket, hogy egyetlen dalba öntse őket.

Az ország minden tájáról érkeznek hangok a Vodafone modernizált hálózatán keresztül, de egyelőre a főváros és Pest megye lakói a legaktívabbak. A beküldött hangok több mint 70%- a férfiaktól érkezett, a Facebook lájkok száma alapján pedig egyelőre a Taurus címet viselő hang a legnépszerűbb. 

A Vodafone Magyarország minden régiójából várja azokat az akár beltérről, akár kültérről, bármiből vagy bármi által keltett hangokat, melyek mindenki számára érdekesek és inspirálók lehetnek, ugyanakkor jellemzőek is hazánkra. A kezdeményezés célja az ország legnagyobb 3G hálózatának segítségével kialakítani a Vodafone Hangtérképet. A beküldött anyagokból Yonderboi válogat majd, így többen is alkotótársai lehetnek a külföldön is méltán népszerű magyar zenésznek.

Szeptember 9-ig lehet még további hangokat beküldeni a mobilszolgáltató országos 3G hálózatán keresztül, melynek modernizációját idén márciusban fejezte be a Vodafone.  Az U900-as frekvencia adatforgalma meg is duplázódott a márciusi indulás óta (heti 6000 GB -> 12000GB), a beszédforgalom pedig kb. 20%-al (heti 60000 Erl -> 73000 Erl) nőtt. Az U900 adatforgalomban (2G+3G) hétről hétre 7-szer annyi adatforgalmat visz, mint tavaly ilyenkor a 2G hálózat.

A Quarton – az origo zenei oldalán- és a Petőfi Rádióban is lehetősége lesz bárkinek jegyet nyerni arra az exkluzív Yonderboi koncertre, melyet szeptember 22-én tartanak a Zsámbéki Romtemplomban, és ahol először mutatja be Yonderboi az ország hangjaiból született dalt. A zártkörű eseményen a Quart, illetve a Petőfi Rádió által szervezett játékok résztvevőin kívül a Vodafone Köszönet Programon keresztül kiválasztott ügyfelek vehetnek majd részt. Azok, akik nem tudnak személyesen jelen az egyedi látványelemeket felvonultató koncerten, a http://hangterkep.vodafone.hu oldalon akár számítógépről, akár mobiltelefonról élőben nyomon követhetik az eseményeket.

Hangokat e-mailben a hang@vodafonehangterkep.hu címre, vagy a http://hangterkep.vodafone.hu oldalra feltöltve várja a mobilszolgáltató.

További információ a Vodafone Hangtérképről a http://hangterkep.vodafone.hu  oldalon érhető el.

 

Vissza