HD kijelzős Facebook mobil érkezik? - HTC Opera UL

Farkas Norman - 2012. november 6.

Bár Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója nemrég azt nyilatkozta, hogy esze ágában sincs előrukkolni egy Facebbok mobillal, minden jel arra utal, hogy úton van egy efféle masina a HTC gyártósoráról.

A friss pletykák szerint hamarosan jön a HTC ChaCha utódja, azaz a következő tajvani Facebook mobil. A közösségi okostelefon a HTC Opera UL nevet kapja és az előzetes információk szerint Android 4.1.1 Jelly Bean operációs rendszert futtat majd. Ha hihetünk a mendemondáknak, akkor egy nagyon ütős kütyüről van szó, mely 1280 x 720 pixel felbontású HD kijelzőt, 1,4GHz órajelű, két- vagy négymagos processzort és Adreno 305 grafikus gyorsítót tudhat magáénak.

Bár a készülék létezése kétségbe vonható és a részleges specifikációja is csak spekuláció eredménye, érdemes megemlíteni, hogy korábban felbukkant a neve egy tesztadatbázisban.

Kíváncsian várjuk a készülékkel kapcsolatos fejleményeket, hiszen ha valóban megjelenik, akkor rácáfol Mark Zuckerberg kijelentésére, miszerint nem számíthatunk Facebook mobilra.

 



 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza