Hisense Sero 7 Pro – Rettegj, Nexus 7!

Farkas Norman - 2013. május 28.

A Hisense bemutatta hétcolos táblagépét, mely 149,99 dolláros árcédulája ellenére izmosabb hardvert kapott, mint a sokáig ár/érték arány bajnokként ismert Asus Nexus 7.

Az elmúlt időszakban egyre lejjebb ment a táblagépek ára a felhasználók örömére. Jó hír, hogy az eddigi infók szerint ez tovább folytatódik, s hamarosan a jelenleg domináns Android rendszerű gépek mellett a Windows 8 platform pénztárcabarát képviselői is megvetik lábukat a piacon.

Cikkünk tárgya az olcsó androidos táblagépek sorát gazdagítja, azon belül is a 200 dolláros Nexus 7 elsőszámú ellenfelének tekinthető. A Hisense Sero 7 Pro nevű masinájáról van szó, mely nettó 149,99 dollárért kínál Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszert, 7 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású IPS érintőképernyőt, két kamerát (5 megapixeles hátul, 1,3 megapixeles elöl), négy plusz egymagos Nvidia Tegra 3 processzort, 1GB RAM-ot, 8GB belső tárhelyet és microSD kártyafoglalatot. A 4000mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően egy feltöltéssel akár 10 órás üzemidőre is képes újdonságból nem maradt ki a sztereo hangszóró, a microHDMI kimenet, valamint a Bluetooth, GPS, NFC és WiFi modul sem.

 

 

 

 

Forrás: GSM Arena blog]

Vissza