Ilyen az iPhone 5C [Videó]

Farkas Norman - 2013. augusztus 15.

Felbukkant egy csokornyi jó minőségű fotó és egy videó az Apple hamarosan bemutatkozó „olcsó” mobiljáról, mely várhatóan iPhone 5C néven kerül majd forgalomba.

Napvilágra került néhány kellemes minőségű fotó, illetve egy videó a pletykák kereszttüzében álló iPhone 5C készülékről, melyet várhatóan az iPhone 5S, azaz az iPhone 5 jobb kamerával és erősebb processzorral szerelt, ráncfelvarrt kiadása mellett mutatkozik be szeptember 10-én.

A pénztárcabarát iPhone-ként híressé vált újdonságot, pontosabban annak burkolatát kissé gagyi, élénkzöld színben láthatjuk a képeken, így fel is merül a kérdés, hogy vajon az Apple valóban egy ilyen, az eddigi termékeitől élesen elkülönülő kütyüvel kívánja-e bővíteni kínálatát? A kételyeinket a fotók alatt megtekinthető videó oszlathatja el, mely sárga színben mutatja be egyazon burkolati elemet.

 

 

A műanyag készülékházzal szerelt iPhone 5C nem csak külső megjelenésében, hanem tudásában is eltér társaitól, például nem lesz a fedélzetén Siri, a hangos személyi asszisztens.

 

 



 

[Forrás: SonnyDickson]

Vissza