Szűrés

A(z) laptop kulcsszót tartalmazó cikkek

Laptopok az alkotó játékosok és a játékok alkotói számára

2023. március 24. -

A Lenovo bejelentette a Lenovo Legion Slim laptopok legújabb, 8. generációját. A sorozat most bemutatott tagjai minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújtanak a játékosoknak. A Lenovo Legion Slim sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és elérjék a játékokkal kapcsolatos céljaikat. 

Kulcsszavak: monitor, laptop, Lenovo
Tovább

A kezdő játékosokra is gondol a Lenovo

2023. március 24. -

A játékok nem kizárólag csúcskategóriás számítógépeken élvezhetők. Erre bizonyíték a Lenovo újonnan bejelentett termékcsaládja, a LOQ (lock), amely a kezdő játékosokat támogatja a játékok és virtuális világok felfedezésében és abban, hogy valódi közösségekhez csatlakozzanak, olyan játékeszközökkel, amelyek számos funkcióval rendelkeznek, mégsem jelentenek megterhelő kiadást.  

Tovább

Így dobhatjuk fel régi laptopunkat

2023. március 12. -

Statisztikák szerint 2022-ben a globális gaming laptoppiac értéke megközelítette a 12 milliárd USA dollárt, és az előrejelzések alapján 2032-re 18,42 milliárd dollárra nő majd a piac. Nemcsak a piac mérete, a kínálat is hatalmas, és ma már többszáz gamer notebook közül választhatunk Magyarországon is. Azonban nem feltétlenül kell egyből beruházni egy új eszközbe, ha a meglévő teljesítménye gyengélkedik. A Kingston összegyűjtött néhány tippet, hogyan lehelhetünk költséghatékonyan új életet régi laptopunkba, hogy fokozzuk a játékélményt.

Tovább

A napokban jelennek meg az új XPS laptopok

2023. március 1. -

A Dell Technologies legújabb XPS modelljei a napokban elérhetővé válnak. Az új portfólió 13. generációs Intel Core processzorokkal és NVIDIA GeForce RTX 40 videokártyával frissül, ami jelentős teljesítményugrást nyújt az alkotói tevékenységekhez.

Tovább