Szűrés

A(z) Nikon kulcsszót tartalmazó cikkek

Csúcsteljesítmény kompakt kivitelben

2023. május 10. -

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

Tovább

Fotósoknak és képalkotóknak szánja új YouTube-sorozatát a Nikon

2023. január 3. -

A Nikon Europe a mai napon jelenti be vadonatúj, „Nikon Sessions” című YouTube-sorozatának elindítását. A „Nikon Sessions”, amelyet Ricci Chera, a Nikon School képzési szakértője szervez, mindent magában foglal majd, amit a fényképezésben és a képalkotási folyamatban csak szeretni lehet.

Tovább

A Nikon bővíti a tükör nélküli választékot

2022. november 9. -

A Nikon ma két olyan új terméket mutat be folyamatosan bővülő kínálatában, amelyeket népszerű modelljei öröksége ihletett. A kínálat újdonsága az ikonikus Nikon Z fc fényképezőgép és a NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) fekete változata – egy kompakt és könnyű fix objektív, amely kiváló képminőséget és sokoldalúságot kínál. Mindkét kiadás a Nikon Z sorozatának innovatív technológiáját és a lenyűgöző retró dizájnt ötvözi. 

Tovább

A Nikon kiadja az MC-N10 vezeték nélküli markolatot

2022. november 3. -

A Nikon örömmel jelenti be az MC-N10 markolatot – a videósok és filmkészítők új tartozékát. A könnyű és megbízható markolat bármilyen beállítás esetén tökéletes, így a felhasználók zökkenőmentesen kezelhetik a videós felszerelés középpontjában lévő Nikon tükör nélküli fényképezőgépet.*

Tovább