Szűrés

A(z) Vodafone-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Vodafone: Beszéld le feltöltőkártyás telefonod árát!

2013. november 15. -

Az ünnepek közeledtével különleges feltöltőkártyás ajánlatokkal jelentkezik november 18-tól a Vodafone. Az év végéig tartó promóció keretében 7 akciós okostelefon VitaMAX Prémium Perc & Net tarifával teljes egészében lebeszélhető áron vásárolható meg.

Tovább

iPhone 5C és 5S október 25-től a Vodafone-nál

2013. október 10. -

A Vodafone Magyarország október 25-én megkezdi az új iPhone 5S és az iPhone 5C értékestését, előfizetéses szolgáltatás csomagokkal, így a Go és Red előfizetésekkel, valamint feltöltőkártyás csomagokkal is,  jelentette be a szolgáltató szerdán.

Tovább

Új Red és Go tarifák a Vodafone-nál

2013. október 4. -

A Vodafone október 4-től új, könnyen áttekinthető tarifa portfóliót kínál lakossági ügyfeleinek. Ettől kezdve mindössze négy lakossági előfizetéses csomag szerepel a szolgáltató kínálatában, melyekkel a fogyasztói igények maximális kielégítését célozza meg. Mindenki – legyen szó meglévő vagy új előfizetőről –  a számára leginkább megfelelő szolgáltatásokat választhatja ki.

Tovább

Hamarosan érkeznek az új iPhone-ok a Vodafone-hoz

2013. szeptember 12. -

A Vodafone Magyarország kiadott közleményében arról számol be, hogy hamarosan megkezdi Magyarországon az új iPhone 5S és iPhone 5C értékesítését. 

Tovább