Szűrés

A(z) adatközpont kulcsszót tartalmazó cikkek

Alkatrészhiány, zsarolóvírusok és adatrobbanás uralják az adatközpontokat 2022-ben

2022. február 4. -

2021 olyan év volt, amit sokan örömmel hagytak maguk mögött. A világ várja a változást, legyen szó akár a COVID-19 hatásairól, akár a globális ellátási láncok zavarairól, ami a vállalatokat és a fogyasztókat egyaránt negatívan érinti. A Kingston Technology szakértői az alábbiakban vázolják, milyen változásokra, trendekre és hatásokra számíthatunk 2022-ben. 

Tovább

A világ legnagyobb teljesítményű ipari szuperszámítógépének lelkét a Dell Technologies adja

2020. március 25. -

A Dell Technologies adja a világ legnagyobb teljesítményű ipari szuperszámítógépe, a HPC5 lelkét az Eni környezetbarát adatközpontjában. A 2. generációs Intel Xeon Scalable processzorokkal működő szuperszámítógépes infrastruktúra példátlan szintű növekedést eredményezhet az ipari szektorban, az olaj- és gáziparban, és 52 petaFLOPS-ra képes (lebegőpontos műveletek másodpercenként). A HPC5 lehetővé teszi a termelés során előállított nagy mennyiségű adat hasznosítását, támogatja az olajmezők feltérképezését, fejlesztését és monitorozását, valamint a kutatási-fejlesztési programokat a nem fosszilis energiaforrásokra való átálláshoz.

Tovább

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 12. -

A Fujitsu bemutatta ETERNUS AF S3 all-flash tömbjei és ETERNUS DX S5 hibrid tárolórendszerei kibővített és megújult kínálatát. A digitalizáció új paradigmáinak támogatására fejlesztett, új generációs tárolórendszerek optimalizált teljesítménnyel kezelik a digitális korszakra jellemző adattömeg-növekedést, folyamatosan rendelkezésre álló alkalmazásokat és komplex munkaterhelést, miközben kimagasló adattárolási hatékonysággal tartják alacsony szinten a költségeket. 

Tovább

Az Eaton bemutatja a Gigabit Network M2-t

2018. december 19. -

Az Eaton, a vezető energiagazdálkodási vállalat bemutatta az első UL megfelelőségi bizonyítvánnyal rendelkező hálózati kártyáját, a Gigabit Network M2-t.

Tovább