Szűrés

A(z) navigáció kulcsszót tartalmazó cikkek

Hozz ki még többet a kerekezésből!

2020. szeptember 2. -

Pattanj nyeregbe Te is autó helyett, indítsd be az őszi szezont a Mio legújabb kerékpáros navigációival! Akár hasznos biciklis információkra van szükséged, akár új útvonalakat fedeznél fel, az egyszerűen használható, vízálló Mio Cyclo Discover vagy Discover Plus lelkes társad lesz a nagyobb túrák vagy a mindennapi kerekezések során.

Tovább

Ajándék garancia a Mio-tól

2019. szeptember 30. -

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

Tovább

Mio Cyclo kerékpáros navigációk

2019. szeptember 3. -

A kerékpározás sokkal több, mint eljutni A-ból B-be. A biciklizés egy életérzés, trendi és környezettudatos alternatíva, emellett a legnépszerűbb sportok egyike. Sokan választanak kifejezetten biciklis navigációt útitársnak, hiszen a mobiltelefonokkal szemben ezeket az eszközöket célzottan kerékpáros használatra fejlesztették ki. Az autós navigációkat és fedélzeti kamerákat gyártó Mio két keréken is veled tart: minden igényt kielégítő Mio CycloTM kerékpáros navigációi közül mindenki megtalálja az egyéniségéhez illőt.

Kulcsszavak: Mio Cyclo, navigáció, Mio
Tovább

Fedezd fel a téli kirándulás élményét a Mio-val!

2019. január 29. -

Sok ember gubódzik be a hideg idő elől, pedig még messze van a rügyfakadás. Ha már unjuk a tévé és mozi párosítást szabadidőnk eltöltésére, ideje felfedezni Magyarország téli kirándulóhelyeit, hogy ne szürke és unalmas legyen a tél, hanem sokszínű és izgalmas. A profi navigációkat és autós kamerákat gyártó Mio most ad nektek pár tippet, hogy merre induljatok el és mire figyeljetek, mielőtt nekivágtok a kalandnak.

Tovább