Szűrés

A(z) okosóra kulcsszót tartalmazó cikkek

Egy okosóra is nagy segítséget jelenthet az életmódváltásban

2024. január 31. -

Az európai felmérésben szereplő válaszadók elsöprő többsége (91 százalék) szeretne javítani egészségi állapotának legalább egy aspektusán, ezen belül is a stresszkezeléssel kapcsolatos változtatások vezetik a listát 82 százalékkal – derült ki a Huawei és az Ipsos nyolc európai országot vizsgáló közös kutatásából.*  Noha a stressz kiemelkedő tünet, sokan kevésbé hatékony módszerekkel, például tévézéssel próbálják legyőzni. Bajnai Nóra pszichológus szerint a megoldás inkább a szeretteinkkel töltött idő és a mozgás lehet. A technológia szintén segítheti az életmódváltást; a felmérés szerint az okosóra használók döntő többségénél a mentális egészségük javítását is támogathatja az eszközük**.

Tovább

Öt taggal érkezik a Xiaomi új okostelefon szériája

2024. január 22. -

A Xiaomi bejelentette a Redmi Note 13 okostelefon-termékcsalád megjelenését. A sorozat öt új készüléket tartalmaz, amelyek vélhetően még több rajongót szereznek majd az egyébként is népszerű Redmi Note termékcsaládnak: a Redmi Note 13 Pro+ 5G-t, a Redmi Note 13 Pro 5G-t, a Redmi Note 13 Pro-t, a Redmi Note 13 5G-t és a Redmi Note 13-at.

Tovább

Huawei okoseszközök segítik a vívókat

2023. december 18. -

Mostantól okosórák is segíthetik a legjobb magyar női és férfi vívókat, illetve edzőket a versenyekre való sikeres felkészülésben és az edzésmunka fejlesztésében. A Magyar Vívó Szövetség és a Huawei Technologies Hungary közötti megállapodásnak köszönhetően 140 darab HUAWEI WATCH GT4 okosórát használhatnak a sportolók és edzőik. A vállalat legújabb okosóra-modellje hatékonyan támogathatja a profi edzésmunkát, így a 2024-es olimpiára való felkészülést is: több mint száz edzésfunkcióval, köztük vívás edzésmóddal, valamint kulcsfontosságú egészségügyi mutatók és edzésértékek folyamatos mérésével segítheti a sportolókat.*

Tovább

Ezeket a beállításokat mindenképpen végezd el a karácsonyra kapott okoseszközökön

2023. december 13. -

Az elmúlt években a digitális eszközök az ünnepi szezon legnagyobb slágertermékének bizonyultak. Szinte nincs olyan háztartás, ahol évről-évre ne kerülne a fa alá legalább egy új okostelefon vagy tablet, de az okosórák és smart TV-k is egyre népszerűbb ajándéknak számítanak a magyar családok körében. 

Tovább