Szűrés

A(z) szerver kulcsszót tartalmazó cikkek

Március végén érkezik a Fujitsu PRIMERGY M7 szerversorozata

2023. január 16. -

A Fujitsu bejelentette az új, 4. generációs Intel Xeon Scalable Processor Platform technológiára épülő PRIMERGY M7 szerverek bevezetését. A szabványos CPU-technológiával kategóriavezető teljesítményt és energiahatékonyságot nyújtó, új generációs PRIMERGY M7 sorozat biztosítja a gerinchálózati működéshez szükséges egyszerűséget és költségprofilt, és elérhető közelségbe hozza a mesterséges intelligencia megfizethető alkalmazását a fenntartható átalakulási programok megvalósításához.

Tovább

Kinek ajánlott a szerver elhelyezés?

2022. december 8. -

Ha röviden és lényegre törően szeretnénk megfogalmazni azt, hogy kinek jó a szerver elhelyezés, vagy más néven szerver hoszting, akkor ezt egyszerűen meg lehet ezt tenni: azoknak, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a saját vasukat használják, ám nincs szervertermük vagy biztonsági aggályok merültek fel a jelenlegi kapcsán.

Tovább

A 4. generációs AMD EPYC processzorok felturbózzák az új Dell PowerEdge szervereket

2022. december 1. -

A Dell Technologies bejelentette a Dell PowerEdge szerverek következő generációját, amely 4. generációs AMD EPYC processzorokkal rendelkezik. Az új rendszereket, amelyek minden eddiginél jobb alkalmazásteljesítményt nyújtanak, arra tervezték, hogy az ügyfelek hatékonyabban megbirkózhassanak napjaink kihívást jelentő, számításközpontú munkafolyamataival, például az adatok elemzésével.

Tovább

PowerEdge - innovációs motor a vállalatoknak, mérettől függetlenül

2021. november 16. -

A Dell Technologies bejelentette új, építőelemes rendszerű rackszervereit és kis helyigényű, toronykivitelű szervereit, amelyek rugalmas, sokoldalú és megfizethető megoldásokat kínálnak a cégeknek, a méretüktől függetlenül. 

Tovább