Szűrés

A(z) fényképezőgép kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony tovább bővíti a fényképezési lehetőségeket

2023. július 13. -

A Sony bemutatja az „FE 70-200MM F4 Macro G OSS II” (terméknév SEL70200G2) teleobjektívet, amely 70 mm és 200 mm közötti gyújtótávolságot fed le F4 maximális rekeszértékkel, és kompatibilis a 35 mm-es full-frame α (Alpha) E-mount sorozatú objektívekkel.

Tovább

Csúcsteljesítmény kompakt kivitelben

2023. május 10. -

A Nikon a nagy teljesítményű és agilis Z 8 fényképezőgéppel bővíti a professzionális Z sorozatú, tükör nélküli fényképezőgépei kínálatát. A Z 9 számos funkciója mellett könnyű vázzal rendelkező, vadonatúj Z 8 elképesztő rugalmasságot biztosít a videókkal és állóképekkel is dolgozó hibrid alkotók számára, amellyel életre kelthetik elképzeléseiket.

Tovább

A Sony új firmware-frissítést jelentett be az FX3 és FX30 kamerákhoz

2023. április 20. -

A Sony új firmware-frissítéseket jelentett be az FX3 full-frame és az FX30 Super 35 digitális mozikamerákhoz, amelyek a filmes történetmesélés funkcióinak bővítésével és a filmalkotók szorosabb kapcsolatával jár. 

Tovább

A Nikon bővíti a tükör nélküli választékot

2022. november 9. -

A Nikon ma két olyan új terméket mutat be folyamatosan bővülő kínálatában, amelyeket népszerű modelljei öröksége ihletett. A kínálat újdonsága az ikonikus Nikon Z fc fényképezőgép és a NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) fekete változata – egy kompakt és könnyű fix objektív, amely kiváló képminőséget és sokoldalúságot kínál. Mindkét kiadás a Nikon Z sorozatának innovatív technológiáját és a lenyűgöző retró dizájnt ötvözi. 

Tovább