Szűrés

A(z) LTE kulcsszót tartalmazó cikkek

Megérkezett az új, távmunka-biztos router

2020. szeptember 3. -

A tajvani Zyxel Networks bemutatta LTE7480-M804 LTE Advanced Kültéri Routerét, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a nagy sebességű és stabil kapcsolat elérését olyan távoli területeken is, ahol más technológiák alkalmazása nagyon költséges lenne.

Tovább

Még a vártnál is gyorsabban terjed az 5G

2019. június 12. -

Az 5G telepítések gyors kezdeti lendületét és az új technológia népszerűségét látva az Ericsson a mobil szélessávú előfizetések számára vonatkozó 2024-es előrejelzését 400 millióval megemelte. Az Ericsson Mobilitási Jelentés 2019. júniusi kiadásában 1,9 milliárd 5G előfizetés szerepel, ami közel 27 százalékkal magasabb a legutóbbi, 2018. novemberi Mobilitási Jelentésben szereplő 1,5 milliárdnál. 

Tovább

Critical App Challenge Hungary

2019. április 2. -

Hazai készenléti szervek által használt appok fejlesztésére hirdet versenyt az Airbus DS SLC. A tét 1500 dollár csapatonként és a piacra lépés lehetősége.

Tovább

Digitális Magyarország: hatvan százalékos a gépek internetének lefedettsége

2018. november 27. -

Komoly mérföldkőhöz ért a digitális gazdaság fejlesztésének folyamatában a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország: mára az ország területének közel hatvan százalékán elérhető a gépek közötti kommunikációra használható új keskenysávú IoT hálózati funkció. 

Tovább