Szűrés

A(z) e-sport kulcsszót tartalmazó cikkek

Az LG erősítette jelenlétét a globális e-sport-színtéren

2022. január 15. -

Az LG Electronics (LG) a 2022-es és 2023-as League of Legends Európa-bajnokság (League of Legends European Championship, LEC) hivatalos monitor-partnere lett. A megállapodásnak köszönhetően a vállalat kategória-első, folyamatos játékmenetet, kifinomult irányítást biztosító UltraGear gaming monitorai központi szerepet kapnak a világszerte közvetített e-sport-versenyen.

Tovább

Ki a legjobb gamer az országban?

2021. december 15. -

December 18-án minden eldől: a Gamerland-ben tartják a MasterCard Local Hero bajnokság döntőjét, ahol kiderül, ki a legjobb FIFA és APEX játékos, illetve LOL csapat az országban. 

Tovább

Idén összesen 2091 évet töltöttek a nézők a V4 Future Sports Festivalon

2021. december 11. -

Több mint 50 országból, közel 2000 játékossal és 386 csapattal tért vissza egy év kihagyás után Budapestre a régió legnagyobb esport eseménye, a V4 Future Sports Festival. A mérkőzéseket rekordot jelentő, 4,4 millió néző követte figyelemmel, több mint 1 milliárd megtekintett percen keresztül. A hazai rendezésű tornán a magyar csapat is kiemelt eredményt ért el és a dobogó második fokára állhatott.

Tovább

Tisztes helytállás az e-sport világbajnokságon

2021. november 24. -

A Nemzetközi E-sport Szövetség 13. E-sport Világbajnokságán Magyarország Dota 2-ben volt érdekelt és összesítésben az 5-6. helyen végzett. A válogatott szereplés mellett e-sport diplomácia sikerként az újra alakuló Európai E-sport Szövetség tanácsadó testületébe ismét beválasztották Biró Balázs Györgyöt, a HUNESZ elnökét.

Kulcsszavak: e-sport, HUNESZ
Tovább