Mesterséges intelligenciával hódít a L’Oréal

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. július 15

A hazai szépségápolásban is bevezette a mesterséges intelligenciával (AI) és kiterjesztett valósággal (AR) működő technológiai fejlesztéseket a L’Oréal.  Több olyan szolgáltatás is elérhetővé válik idén, amely alapjaiban változtathatja meg a fogyasztói szokásokat. Magyarországra érkezett a nyakláncként is hordható szenzor és a virtuális hajszín kipróbáló alkalmazás, és hamarosan jön a problémás bőrt elemző applikáció is.

Nagyot gyorsul a net az iskolákban

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. július 15

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

Az ország rejtett titkait fedi fel a Telenor városfelfedező chatbotja

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. július 14

Mit csinál egy Columbo szobor Pesten? Mi történhet, ha valaki elsétál Szegeden Dankó Pista szobra mellett? És vajon miért terelte Jókai a teheneit minden évben a nyolckerből Hűvösvölgybe? 

Száz lapot nyomtat percenként az Epson új nagyvállalati nyomtatója

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. július 14

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

A Pro:Centric Direct 3.0 forradalmi megoldásokat kínál a szállodáknak

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. július 9

Az LG bemutatta megbízható, hotelek számára kifejlesztett televíziós menedzsmentplatformjának új verzióját: a Pro:Centric Direct 3.0 a korábbi rendszer sikeres funkcióira épít, miközben a mindennapi szállodairányítást forradalmasító, új megoldásokat kínál. A hotel televízióira épülő platformmal a szállodavezetők megkönnyíthetik a vendégekkel való kommunikációt, hiszen az eszközök távoli irányításával a látogatók személyre szabott információkat kaphatnak, valamint a készülékeken keresztül kommunikálhatnak a recepcióval.

Mikor lesz az emberi agy kapacitását felülmúló számítógép?

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. július 9

A Manchesteri Egyetemen nemrég építettek egy szuperszámítógépet, hogy mesterséges intelligencia (MI) segítségével modellt készítsenek az emberi agy felépítéséről. A SpiNNaker nevű gép különlegessége, hogy egymillió darab, másodpercenként összesen 200 000 milliárd tranzakció végrehajtására képes processzorból épül fel, azaz több idegsejt valós idejű modellezésére képes, mint bármely korábban épített rendszer. 

Az MMD két hibrid USB dokkoló monitort mutatott be

Cikk csatolmány Multimédia magazin - 2019. július 8

Az MMD bemutatja két USB dokkolóval rendelkező modelljét a Philips 241B7QUBHEB 24 hüvelykes LCD monitort és a Philips 272B7QUBHEB 27 hüvelykes LCD monitort.

Kutatás: retteg, hogy összetöri, mégsem vigyáz eléggé okostelefonjára a magyar

Cikk csatolmány GSM magazin - 2019. július 8

Bár a kijelzőtörés a felhasználók egyik legnagyobb rémálma, mégis csak minden második magyar védi megfelelően a mobilja előlapját– derül ki a Huawei legújabb kutatásából.