Kapható a Samsung Galaxy A új szériája

Kütyü Magazin - 2016. január 26.

Magyarországon is kaphatók a Samsung Galaxy A szériájának legújabb tagjai. A 4,7 colos A3 és az 5,2 colos A5 készülék is a Galaxy vonalra jellemző prémiumhatású fém-üveg külsőt, valamint számos továbbfejlesztett multimédiás és kényelmi funkciót kapott. A megnövelt akkumulátor-kapacitás, valamint a fejlett elő- és hátlapi kameráknak köszönhetően az A3 és A5 tulajdonosok mindig kapcsolatban maradhatnak barátaikkal, és megoszthatják velük az élményeiket.

Az immár hazánkban is kapható új Samsung okostelefonok ötvözik az innovatív dizájnt a legmodernebb technológiával, lehetőséget nyújtva ezzel a felhasználók számára saját egyéniségük kifejezésére. A Galaxy A3 99.990 Ft, az A5 pedig 129.990 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron kerül forgalomba. 

A készülékek különlegessége egyrészt a prémium és letisztult külsőt kölcsönző, fém és üveg készülékház, másrészt a továbbfejlesztett kamerafunkciók. A Galaxy A3 és A5 kamerájának is része egy optikai képstabilizátor (OIS), valamint egy első és hátsó F1.9 objektív is, amelyek megakadályozzák a kép elmosódását, és jó minőségű fotók készítését teszik lehetővé  kedvezőtlenebb fényviszonyok mellett is. A Samsung gyorsindító funkciójával a kamera kevesebb mint egy másodperc alatt használatra kész, hogy semmiről se maradjunk le. Mindezen felül a készülékekkel kiváló minőségű szelfik is készíthetők, hála a Széles Szelfi, a Palm Szelfi és a beépített Szépítő Effektek funkcióknak. 

Az A3 és az A5 tárolókapacitása MicroSD kártyával is bővíthető, így ráérünk a nyaralás vagy síelés után válogatni az elkészült képek között, mert biztos, hogy minden rá fog férni a telefonunkra.

A Galaxy A3 és A5 modellek az elegáns arany, a letisztult fekete és az örök klasszikus fehér színben érhetők el.

Vissza