Debrecenben terjeszkedik tovább a Xiaomi

Kütyü Magazin - 2020. december 4.

Tovább terjeszkedik a Xiaomi Magyarországon: első ízben lesz hivatalos márkaképviselete Budapesten kívül, Debrecenben. A december 5-én megnyíló üzlet lesz a harmadik Mi Store az országban, ahol közvetlenül a gyártótól és gyártói garanciával lehet majd Xiaomi termékeket vásárolni. 

A Fórum Debrecen bevásárlóközpontban, 2020. december 5-én, délelőtt 10 órakor nyílik meg a Xiaomi harmadik hivatalos Mi Store-ja Magyarországon, amely az első a vidéki üzletek sorában. Az új, 85 négyzetméteres boltban, a legújabb okostelefonok mellett, a Xiaomi AIoT termékeit: okosporszívókat, légtisztítókat, elektromos rollereket, otthoni biztonsági kamerákat, okoskarkötőket és számtalan egyéb okos terméket is meg lehet majd vásárolni. A nyitásra a Xiaomi különleges akciókkal készül. Ezek a kedvezmények csak a nyitás hétvégéjén – tehát december 5-én és 6-án – és kizárólag a készlet erejéig lesznek elérhetőek a debreceni üzletben. 

A debreceni nyitás hétvégéjének különleges kedvezményei az alábbiak lesznek:  

  • Xiaomi Mi Smart Band 5: 14 990 Ft helyett 9 990 Ft 
  • Xiaomi Mi Body Composition Scale 2: 7 990 Ft helyett 4 990 Ft 
  • Xiaomi Mi Box S: 23 900 Ft helyett 17 900 Ft 
  • Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential: 4 490 Ft helyett 2 990 Ft 
  • Xiaomi Mi otthoni WiFi biztonsági kamera 360: 12 900 Ft helyett 9 990 Ft 
  • Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6/128 GB): 114 900 Ft helyett 79 900 Ft 

A Mi 10T és Mi 10T Pro készülékekre extra 6 hónapos garanciát ad a kijelző véletlenszerű sérülése esetén a Mi Store-ban vásárlóknak és mindazoknak, akik hivatalos magyarországi értékesítési csatornákon keresztül szerzik be a rendkívüli teljesítményű és kivételes képernyő frissítési rátával rendelkező készülékeket.  

Az ünnepélyes megnyitón jelen lesz Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi képviseletének vezetője, a házigazdai szerepkört pedig a Xiaomi Magyarország YouTube csatornájáról is ismert Tamás Zsolt látja el. A szalagátvágást Tamás Zsolt élőben fogja közvetíteni a Xiaomi Magyarország Facebook oldalán.

A Xiaomi mindössze 10 éve van jelen a globális piacon, ám ez a rövid idő is elegendő volt ahhoz, hogy mára Európa és a világ harmadik legnagyobb okostelefon márkájává váljon. Idén júliusban a Redmi Note 8T volt a legkelendőbb okostelefon Magyarországon. A rövidesen megnyíló Mi Store-ban azonban a debreceni vásárlók egy másik oldaláról is megismerhetik a Xiaomit: ez ugyanis nem csupán a kiváló minőségű, mégis elérhető árú okostelefonok, hanem egy teljes Xiaomi ökoszisztéma gyártója és innovátora, amely a legkülönfélébb, összekapcsolt háztartási készülékeket, lifestyle és biztonsági termékeket foglalja magában.

Wagner Tibor, a Xiaomi magyarországi vezetője a szombati megnyitó kapcsán elmondta: “A Xiaomi termékei iránt folyamatosan növekszik a hazai kereslet. A fokozott elvárásoknak a vállalat az online és offline értékesítési csatornák összehangolt használatával, és az üzleti partnerekkel folytatott együttműködései megerősítésével kíván megfelelni. A Mi Store azért különleges hely, mert itt személyesen is találkozhatunk a vevőinkkel, és meg tudjuk hallgatni a véleményüket a termékeinkről. Ezek a visszajelzések nagyon értékesek számunkra, amelyeket a termékfejlesztés során felhasználnak a Xiaomi mérnökei.”

2020 októberéig mintegy 280 Mi Store nyílt meg Európában. Magyarországon már a jövő év folyamán újabb Mi Store-okat tervez átadni a Xiaomi, méghozzá ismét vidéki helyszíneken. Az aktuális esemény kapcsán a vállalat arra figyelmezteti a vásárlókat és érdeklődőket, hogy a járványhelyzetre való tekintettel tartsák be a megfelelő távolságot egymástól. Ez azonban nem lesz akadálya annak, hogy az üzletben lévő munkatársak válaszoljanak a feltett kérdésekre, és hogy kiszolgálják a vevőket.

Vissza