Új InvisibleShield kijelzővédő a 9.7 hüvelykes Apple iPad Próhoz

Kütyü Magazin - 2017. május 2.

A kijelzővédelmi megoldások vezető innovátora és a világ elsőszámú kijelzővédő márkája, az InvisibleShield, bejelentette az új 9.7 hüvelykes Apple iPad Pro védelmére tervezett termékeit. A megbízható védelmi megoldásairól ismert márka eddig több mint 120 millió darab kijelzővédőt értékesített világszerte.

Az új iPad-hez kapható InvisibleShield termékek:

  • InvisibleShield Glass (€39.99 javasolt fogyasztói ár) Az InvisibleShield Glass kimagasló ütés és karcálló tulajdonságokkal és kristálytiszta képfelbontással rendelkezik.  A kijelzővédő használta nem változtat a készülék érintésérzékenységén és a könnyen tisztítható egyedi szennyeződéstaszító rétege lepergeti az ujjlenyomatokat.
  • Az InvisibleShield HDX (€39.99 javasolt fogyasztói ár) a nagyfelbontású képtisztaság és a tartós kijelzővédelem tökéletes kombinációja.  A katonai célú ellenállósági mutatókkal rendelkező HDX ütésálló bevonata háromszor ellenállóbb a zúzódásokkal szemben, mint egy védetlen kijelző. Az alkalmazott Nano-Memory Technology-nak köszönhetően a kisebb horzsolások és karcolások regenerálódnak, így a készülék hosszú távon is úgy fog kinézni, mint újonan.
  • Az InvisibleShield Original (€29.99 javasolt fogyasztói ár) fejlett, katonai célú felhasználásra tervezett ellenállósági tulajdonsággokkal rendelkezik és a Nano-Memory Technology-nak köszönhetően regenerálja a kisebb felületi sérüléseket.

 

 

 

“Vásárlóinknak nem kell aggódniuk a véletlen balesetek miatt, mivel készülékeiket a világ legfejlettebb kijelzővédője és a hozzájuk járó élettartam garancia védi” - mondta Brian Stech, a Zagg elnöke. „A InvisibleShield használatával minden korábbinál szabadabban élvezhetjük a készülékünk nyújtotta élményeket!”

Vásárlás: Az InvisibleShield termékek megvásárolhatók a ZAGG.com weboldalon. Az InvisibleShield minden termékére teljes élettartamra szóló jótállást vállal, és kicseréli az elhasználódott, vagy megsérült termékeket. A jótállással kapcsolatos további információk: www.zagg.com.

Vissza