Útmutató a gyönyör patikájában

forrás: Kütyü Magazin - 2023. december 1.

Bár a legtöbbünk általában a síkosítóban egy probléma megoldását látja, de ennél azért jóval több potenciál rejlik benne. Intenzívebbé és érzékibbé varázsolhatja például az együttlétet, méghozzá azáltal, hogy könnyebbé teszi a behatolást. 

Emellett minimálisra csökkentheti még az óvszer elszakadásának az esélyét vagy azt, hogy a súrlódás megsérti a bőrt. Arról nem is beszélve, hogy még a szexuális játékok használatához is kifejezetten ajánlott. 

Víz- vagy a szilikonalapú síkosító a jobb választás?

Bár a SZEXSHOP.hu síkosítói között is kapható víz- vagy szilikonalapú készítmények mindegyike biztonságosan használható óvszerrel, de mivel az előbbi könnyebben kitisztul a szervezetből, így sokkal jobb választásnak bizonyul. 

Arról nem is beszélve, hogy sokkal sokoldalúbb is, mivel a konzisztenciája a lehető legközelebb áll a természetes kenéshez. Mindenféle szexhez alkalmas tehát, és még attól sem kell tartanod, hogy foltot hagy.

Az pedig már csak hab a tortán vele kapcsolatban, hogy leggyakrabban különféle aktív adalékokkal készül. A gyártók gyakran használnak az ilyen típusú stimuláns kenőanyagokban például ginzenget, az elhúzódó kenőanyagokban pedig borsmentaolajat.

Ha szereted a kombinált szexet

Ha a hüvelyi érintkezés után a párod előszeretettel hatol be análisan is, akkor a két bázis keverékére, hibrid kenőanyagra lesz szükség, amely a fentebb említett webáruház kínálatában szintén megvásárolható. Latex óvszerrel is kompatibilis, ráadásul hosszabb ideig csúszik, mint a vízalapú verzió, sokkal jobban megfelel tehát majd az anális együttléthez. 

Szájon át történő érintkezéshez viszont nem igazán ajánljuk, erre a célra érdemes inkább egy orális gélt vásárolni, amelynek az íze és az illata is jó, ráadásul még a nyálképződést is jelentősen fokozza. Tartalmaz ugyanis némi mentolt, amely amellett, hogy ellazítja a torkot, kellemes hideg érzetet ad. 

Arra azonban mindenképpen érdemes odafigyelned, hogy az ilyen típusú kenőanyagok gyártása során általában élelmiszer-adalékanyagokat is használnak, ami azt jelenti, hogy egyéni intolerancia esetén akár allergiát okozhatnak. Továbbá, mivel lebontják a latexet, ezért nem lehet őket óvszerrel együtt használni. 

Nem mindegy, milyen kenőanyagot választasz az erotikus játékszerekhez!

Ahhoz, hogy a szexjátékok ne tudjanak az aktus során elmozdulni, amelynek köszönhetően sokkal kényelmesebbé válnak, még akár az anális szeretkezés közben is, elengedhetetlen a vastagabban kenhető síkosító.

A fentebb leírtak alapján nyugodtan kijelenthető, hogy az intim kenés az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módszert biztosítja a nemi élet javítására és diverzifikálására. Nagyszerű választást jelenthet azoknak a személyeknek, akik még nem állnak készen a játékokra vagy a komolyabb kiadásokra.

Vissza