Az LG okostévék tulajdonosai korlátozott ideig hozzáférhetnek az Apple TV+ alkalmazáshoz

Kütyü Magazin - 2024. február 22.

Három hónapos ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál az LG okostévék tulajdonosainak az LG Electronics (LG). Az ajánlat 93 országban*, köztük Magyarországon is érvényes 2024. február 6-tól 2024. április 30-ig az új Apple TV+ felhasználók számára.**  Az ingyenes próbaidőszak a 2018-as, vagy későbbi gyártású 4K és 8K LG okostévéken, az Apple TV alkalmazáson belül érhető el. 

Az Apple TV+ alkalmazáson lebilincselő dráma- és vígjátéksorozatok, játékfilmek, érdekfeszítő dokumentumfilmek, valamint gyermek- és családi tartalmak egyaránt elérhetőek. Az alkalmazásban olyan elismert, világsikernek számító sorozatokat találnak meg a felhasználók, mint a Monarch: A szörnyek hagyatéka, A levegő urai, A siló, Az eltérített járat, a The Morning Show, az Alapítvány, az Utolsó befutók, vagy a többszörös Emmy-díjas Ted Lasso. Emellett az Apple saját gyártású, díjnyertes filmjei, köztük a tíz Oscar-díjra jelölt, Martin Scorsese rendezésében készült Megfojtott virágok, valamint az Oscar-díjas történet, a CODA is megtekinthető.

 

Az LG piacvezető tévéi Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával teszik teljessé az otthoni szórakozási élményt, az LG okostévé-felhasználók pedig e funkciók révén 4K-ban élvezhetik az Apple TV+ tartalmait.***  A vállalat 2024-es prémium tévéi****  az iparágban elsőként támogatják egyszerre a Dolby Visiont és a Filmmaker Mode-ot is, amely funkció a Dolby Visionben masterelt Apple TV+ tartalmakkal érhető el – ezt külön jelzés mutatja a streaming platformon. 

Az LG elkötelezett amellett, hogy a tartalmak és szolgáltatások széles választékával, a tévék által garantált kategóriaelső képminőséggel és magával ragadó hangzással új szintre emelje a televíziózás élményét. Az LG okostévé-felhasználók a sokoldalú és felhasználóbarát webOS platformmal kényelmesen használhatják az LG okostévék által kínált teljes tartalom- és szolgáltatáscsomagot.

_________________

*Elérhető a webOS22 és a webOS24 közötti modelleken, ezekben az országokban: Argentína, Ausztrália, Ausztria, Azerbajdzsán, Bahamák, Belgium, Belize, Bermuda, Bissau-Guinea, Bolívia, Brazília, Bulgária, Chile, Ciprus, Costa Rica, Csehország, Dánia, Dél-afrikai Köztársaság, Dominika, Dominikai Köztársaság, Ecuador, Egyesült Államok, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Egyiptom, El Salvador, Észtország, Fehéroroszország, Finnország, Franciaország, Fülöp-szigetek, Gambia, Ghána, Görögország, Grenada, Guatemala, Hollandia, Honduras, Hongkong, India, Indonézia, Írország, Izrael, Japán, Jordánia, Kajmán szigetek, Kanada, Katar, Kolumbia, Korea, Lengyelország, Lettország, Libanon, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Malajzia, Málta, Mauritius, Mexikó, Moldova, Mongólia, Németország, Nicaragua, Niger, Norvégia, Olaszország, Omán, Örményország, Panama, Paraguay, Peru, Portugália, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Spanyolország, Sri Lanka, Svájc, Svédország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Tádzsikisztán, Tajvan, Thaiföld, Trinidad és Tobago, Türkmenisztán, Uganda, Új-Zéland, Ukrajna, Venezuela

**Az ajánlat 2024. április 30-ig érvényes. 12 kiválasztott ország (Bermuda, Bahama-szigetek, Kajmán-szigetek, Saint Kitts és Nevis, Moldova, Mongólia, Tádzsikisztán, Mauritius, Niger, Bissau-Guinea és Türkmenisztán) esetében a webOS 22-őt futtató okostévéken február 20-tól, a webOS 23-at futtató készülékeken március 4-től vehető igénybe. Az ajánlat a 2018 és 2024 között kiadott LG 4K és 8K okostévé-modellekre  érvényes, és az Apple TV+ alkalmazásban érhető el. Az ajánlat csak az Apple TV+ új előfizetői számára érhető el, és minden televízióhoz, illetve Apple ID-hez csak egyszer használható fel. A csomag automatikusan megújul az ajánlat lejártakor, amely után az alkalmazás a régióban érvényes havidíjjal használható és addig érvényes, ameddig a felhasználó le nem mondja az előfizetést. A fizetés Apple ID azonosítót igényel. A fizetés kiszámlázása a megadott fizetési móddal történik, és bármikor lemondható, legalább egy nappal a megújítási dátum előtt, a szolgáltatási fiók beállításaiban. Az ajánlatra az Apple adatvédelmi irányelvei és feltételei érvényesek. A vonatkozó feltételek a https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html oldalon olvashatók. Az Apple TV+ használatához a felhasználónak el kell érnie az adott országában előírt alsó korhatárt. Az ajánlat érvényesítéséhez kompatibilis termékek és szolgáltatások szükségesek. Nem kombinálható más, ugyanahhoz a szolgáltatáshoz hozzáférést biztosító ajánlatokkal. Az Apple TV+ az Apple Inc. szolgáltatási védjegye.

***Nem minden tartalom érhető el 4K vagy 4K HDR minőségben. A 4K felbontású tartalmak megtekintéséhez 4K-képes készülékre van szükség. A Dolby Atmos és Dolby Vision funkciók eléréséhez Dolby Atmos és Dolby Vision kompatibilis rendszer szükséges. A lejátszás minősége a hardvertől és az internetkapcsolattól is függ.

****A Dolby Vision és a Filmmaker Mode elérhető az LG 2024-es OLED, QNED TV 90, QNED TV 91 és QNED 99 sorozatú tévékészülékein. Az automatikus Filmmaker Mode élmény az Apple TV+-on a webOS 6.0 vagy újabb webOS-t futtató LG okostévé-modelleken érhető el.

Vissza