Szűrés

A(z) Xiaomi kulcsszót tartalmazó cikkek

Hozzánk is megérkezett a POCO F4 GT, a POCO F4 és a POCO X4 GT

2022. július 9. -

A POCO, a világ fiatal tech-rajongóinak körében népszerű technológiai márka magyarországi márkaképviselete egy offline sajtóeseményen jelentette be a POCO legújabb készülékeinek – POCO F4 GT, POCO F4, POCO X4 GT – hazai kereskedelmi árait.

Kulcsszavak: okostelefon, Xiaomi, POCO
Tovább

Kínában mutatkozott be a Leicával közösen tervezett Xiaomi 12S sorozat

2022. július 4. -

Bemutatta a Xiaomi a Leicával közösen tervezett új, Xiaomi 12S sorozatot, amely a két társaság stratégiai partnerségének első mérföldköve. A Xiaomi 12S ötvözi a Leica optikával, képfeldolgozással, képminőséggel kapcsolatos mélyreható ismereteit a Xiaomi okostelefonos fényképezés terén szerzett gazdag tapasztalataival. Az új széria típusai Leica Summicron lencsékkel rendelkeznek, és támogatják a Leica képalkotó profiljait, amelyek egyszerre segítik a felhasználókat abban, hogy minél inkább kifejezzék kreativitásukat, miközben a legmodernebb algoritmusok segítenek megőrizni a Leica évszázados képesztétikáját.

Tovább

A Xiaomi és a Leica ugyanazt vallja a mobil képalkotásról

2022. május 25. -

A Xiaomi, a fogyasztói elektronikai termékek és okoseszközök globális, vezető gyártója, valamint a minőség iránti évszázados és rendíthetetlen elkötelezettségéről, innovatív technológiákról és a német szakértelmet övező bizalomról ismert Leica hivatalosan bejelentették, hogy a mobil képalkotás területén stratégiai együttműködési megállapodást kötnek egymással. Az első olyan okostelefont, amelynek képalkotó technológiáját a két vállalat közösen fejlesztette ki, júliusban fogják bemutatni.

Tovább

“Own My Voice” projekttel segít a Xiaomi

2022. május 21. -

Az internetes szolgáltatásokat nyújtó, valamint IoT platformon keresztül kommunikáló okostelefonokat és egyéb intelligens eszközöket gyártó Xiaomi most rántotta le a leplet legújabb, az akadálymentesítés jegyében létrehozott, fejlett algoritmusokra és saját fejlesztésű beszédtechnológiára épülő alkalmazásáról. A Xiaomi AI Lab által kifejlesztett, a szöveget beszédhanggá alakítani képes Text-To-Speech technológiát arra használják, hogy egyedi és testreszabott hangot generáljanak beszédzavarral élő felhasználók számára. 

Kulcsszavak: Xiaomi, Own My Voice
Tovább