Szűrés

A(z) Nokia kulcsszót tartalmazó cikkek

Otthon javítható telefonok

2023. október 23. -

A Javítás Nemzetközi Napján (International Repair Day) a HMD Global, a Nokia telefonok gyártója arra hívta fel a figyelmet, a Föld védelmének érdekében csökkentsük az elektronikai hulladékok keletkezését, és válasszunk egy olyan telefont, amit otthon is megjavíthatunk. Például, ha mi magunk végezzük el az akkucserét, akár két év után sem kell megválni a készülékektől.

Tovább

Európában készülnek az új Nokia telefonok

2023. október 3. -

Az új, többmárkás portfolióstratégiájuk bejelentését követően nem sokkal a HMD Global, a legnagyobb európai okostelefon-gyártó ma újabb fontos mérföldkőhöz érkezett: a vállalat megkezdte az 5G-képes okostelefonok európai gyártását – az első Európában készült okostelefont, a Nokia XR21-et pedig már üzleti ügyfelek is megvásárolhatják. A HMD lépései összhangban állnak az általános európai növekedési potenciállal, a Canalys előrejelzése szerint az európai okostelefon-piac 2024-re ugyanis 7%-kal fog növekedni.

Tovább

Pinkben hódít a Nokia

2023. szeptember 7. -

A lenyűgözően lila Nokia G42 5G sikere után a Nokia telefonokat gyártó HMD Global most bemutatja a készülék élénk pink verzióját. A világot rózsaszínre festő Barbie film nyomában érkező pink Nokia G42 5G otthon is bármikor könnyedén javítható. 

Kulcsszavak: Nokia, mobiltelefon
Tovább

Itt a könnyen javítható Nokia G42 5G

2023. június 28. -

A HMD Global, a Nokia telefonok gyártója bejelentette a vadonatúj, könnyen javítható okostelefonját, a lenyűgöző lila színekben érkező Nokia G42 5G-t.

Tovább