Szűrés

A(z) fülhallgató kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt a Nokia Clarity Earbuds 2+

2023. november 9. -

A HMD, a Nokia telefonok és tartozékok gyártója bejelentette legújabb zajszűrős fülhallgatóját; a pink, lila és szürke színekben érkező Nokia Clarity Earbuds 2+-t. Az egyetlen töltéssel is akár 7 órán át tartó üzemidővel érkező fülhallgatóval bármikor a kezedbe veheted a zene irányítását, a zajszűrő funkció segítségével pedig kizárhatod a külvilág hangjait, hogy bármikor könnyen elmélyülhess a zenében.

Tovább

A Clips és a Dots család számos tagja biztosít aktív zajszűrést

2023. október 28. -

A LAMAX nyolc új teljesen vezeték nélküli fülhallgatót jelentett be, amelyek közt található aktív zajszűrést támogató modell, félig a fülkagylóba helyezhető, és teljesen a fülkagylóba simuló eszköz is.

Kulcsszavak: LAMAX, fülhallgató
Tovább

Magyar zenészt választott a SONY a legújabb kampányához

2023. október 27. -

A SONY már több mint 70 éve áll azon elköteleződése mellett, miszerint audio termékeivel egy olyan hidat épít a zene alkotói és fogyasztói között, ami garantálja az autentikus zenei élményt. Ennek érdekében jött létre a „For The Music” platform, amely célja a művészeti fejlesztés, a kreatív törekvések támogatása, beleértve a különleges tartalmakat, aktivitásokat, élményeket – mindezt a zenerajongókért.

Tovább

A Sony bemutatja az új INZONE Buds gaming fülhallgatót

2023. október 13. -

A Sony bejelentette az INZONE Budst – az új, truly wireless gaming fülhallgatókat, amelyeket a Sony híres hangtechnológiájával fejlesztve a győzelemre tervezték. Az INZONE Buds a személyre szabott hangzásnak, a páratlanul hosszú, 12 órás akkumulátor-üzemidőnek és az alacsony késleltetésnek köszönhetően a PC-s és konzolos játékosok számára egyaránt magával ragadó játékélményt nyújt.

Tovább