Szűrés

A(z) okoskarkötő kulcsszót tartalmazó cikkek

A HONOR bemutatja továbbfejlesztett fitnesz-okoskarkötőjét

2023. március 15. -

A HONOR bemutatta a HONOR Band 7-et, az új innovatív egészségügyi testen hordható eszközét. A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

Tovább

A Xiaomi új termékei élménytelibbé teszik az életünket

2022. október 4. -

A Xiaomi megkezdi új AIoT-termékeinek nemzetközi értékesítését. Ezeket arra tervezték, hogy kényelmesebbé, élménytelibbé és sportosabbá tegyék a hétköznapjainkat: ilyen szerepet szán a cég az új Xiaomi Robot Vacuum X10+ robotporszívónak, a nedves-száraz Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum porszívó családnak, a Xiaomi TV Q2 televízióknak, a Xiaomi Smart Band 7 Pro okoskarkötőnek és a Redmi Pad táblagépnek.

Tovább

A HUAWEI Band 7 a nap 24 órájában támogatja az egészséges életmódot

2022. június 17. -

Már kapható Magyarországon a Huawei eddigi legvékonyabb okoskarkötője, a HUAWEI Band 7, amely nagy kijelzővel és továbbfejlesztett egészségügyi funkciókkal rendelkezik. Az okoseszköz segítségével nyomon követhető az alvás, a véroxigénszint, a stressz szint, a menstruációs ciklus és a szívritmus, 96 különböző beépített edzésmódjával pedig hasznos társ lehet az egészségfigyelésben- és menedzsmentben, illetve a sportos életmód kialakításában. 

Kulcsszavak: okoskarkötő, HUAWEI
Tovább

Új okoseszközökkel jelentkezett a Huawei

2022. május 23. -

Három új viselhető okoseszközt mutatott be Magyarországon a Huawei. A klasszikus órák kialakítását idéző, prémium anyagokból készült WATCH GT 3 Pro amellett, hogy stílusos divatkiegészítő, számos egészségkövető funkciója között EKG-adatok mérését is lehetővé teheti a jövőben. A HUAWEI WATCH FIT 2 fejlett pulzusfigyelő technológiával, 97 edzésmóddal és offline zenelejátszással támogatja a sportolni vágyókat, míg a HUAWEI Band 7, a gyártó minden eddiginél vékonyabb okoskarkötője hasznos társa lehet az egészségtudatos életmód elkötelezett híveinek. 

Tovább