Szűrés

A(z) tűzfal kulcsszót tartalmazó cikkek

A felhőalapú Zyxel Nebula új firmwire frissítést kapott

2021. április 12. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhő alapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója, bejelentette, hogy az USG FLEX Firewall sorozata is bekerül az átfogó Nebula Felhő Hálózati megoldásába. Az újonnan kiadott ZLD5.0 firmware-verzióval felszerelve a megoldással a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé válnak az intelligens hálózati biztonsági képességek.

Tovább

Megérkezett a továbbfejlesztett tűzfal sorozat a kisvállalkozásoknak

2020. november 18. -

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni hálózati megoldások szállítója ma bejelentette két új tűzfal, az USG FLEX 100W és az USG FLEX 700 érkezését, valamint a legújabb ZLD 4.60 firmware frissítést, amely kulcsfontosságú a biztonsági tűzfalak továbbfejlesztéséhez. 

Tovább

Végre megérkezett a kisvállalkozásokra szabott új tűzfal

2020. június 5. -

A tajvani Zyxel bemutatta új, a kisvállalkozásokra szabott és távoli munkavégzés kihívásaira is választ adó tűzfal eszköztárát. Az USG FLEX sorozattal a járványhelyzet csillapodása után is biztosított a mobilis munkavégzés, és a folyamatos biztonságos kapcsolódás.

Tovább

Minden eddiginél hatékonyabb védelem a rosszindulatú kártevők ellen

2020. május 4. -

Átfogó együttműködést jelentett be a tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel és az IT biztonsági specialista McAfee. Az új funkciókkal kibővített ZyWALL ATP tűzfalsorozatot elsősorban a kis- és középvállalkozások igényeire szabták, akik így egy integrált, egyetlen dobozban elérhető komplex védelmet kaphatnak meg hálózatuk védelméhez. 

Tovább