Szűrés

A(z) Xiaomi kulcsszót tartalmazó cikkek

Elindult a 2024-es Xiaomi Fan Festival

2024. április 4. -

Idén is elindul a ma már hagyományosnak számító Xiaomi Fan Festival (XFF) - jelentette be a Xiaomi. Az eseményt minden évben a vállalat alapításának évfordulóján, április 6-án rendezik meg. 

Tovább

A Xiaomi bemutatta az újgenerációs Leica optikával ellátott Xiaomi 14-et

2024. február 26. -

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltechnológiai innovátora Barcelonában, egy exkluzív sajtóesemény keretében bejelentette legújabb csúcsmodelljei, a Xiaomi 14 termékcsalád megjelenését. Az esemény mérföldkőnek számít a Xiaomi történetében, hiszen a vállalat soha eddig nem látott felhasználói élményt lesz képes nyújtani világszerte. Az eseményen William Lu, a Xiaomi Corporation partnere és elnöke, valamint a Xiaomi nemzetközi üzleti részlegének elnöke bemutatta a "Human X Car X Home" intelligens ökoszisztémára épülő vállalati stratégiáját. 

Tovább

A mobilfotózást forradalmian megújító innovációk jönnek

2024. február 20. -

A Xiaomi, a világ egyik vezető mobiltelefon-gyártója, és a Leica Camera AG együtt jelentették be, hogy létrehozták a Xiaomi x Leica Optical Institute elnevezésű intézményt, amelyre az egész okostelefon iparág fejlődését meghatározó, mérföldkő jelentőségű fejleményként tekint a két vállalat. Az új szervezet elsősorban az optikai technológiák fejlesztésére koncentrál majd, különböző tudományos diszciplínák – többek között a digitális képalkotás és a mesterséges intelligenciára épülő technológiák – egyesítésével. 

Tovább

Öt taggal érkezik a Xiaomi új okostelefon szériája

2024. január 22. -

A Xiaomi bejelentette a Redmi Note 13 okostelefon-termékcsalád megjelenését. A sorozat öt új készüléket tartalmaz, amelyek vélhetően még több rajongót szereznek majd az egyébként is népszerű Redmi Note termékcsaládnak: a Redmi Note 13 Pro+ 5G-t, a Redmi Note 13 Pro 5G-t, a Redmi Note 13 Pro-t, a Redmi Note 13 5G-t és a Redmi Note 13-at.

Tovább