Multifunkciós eszközöket mutat be a HP

Kütyü Magazin - 2020. július 13.

A HP bemutatja legújabb otthoni használatra tervezett nyomtatóit, a DeskJet 2300, 2700, DeskJet Plus 4100, DeskJet Plus Ink Advantage 6000 és 6400 modelleket. A multifunkciós eszközöket a modern háztartások igényeihez tervezték, így azok kiválóan használhatók munkához, tanuláshoz és az otthoni szórakozást is segítik.

A továbbfejlesztett nyomtatók új funkciókkal érkeznek, könnyebb a beállításuk és magasabb nyomtatási minőséget kínálnak, a 305-ös és 653-as sorozatban is használt, megnövelt kapacitású, eredeti HP festékpatronoknak köszönhetően . 

 

Multifunkciós nyomtatók, minőségi nyomtatás

A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 és a HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 megfelel minden családtag elvárásának és egyedi igényeinek, a készülékek a feladatok széles körét képesek elvégezni. A legújabb multifunkciós nyomtatók vezeték nélkül csatlakoztathatók az otthoni hálózatra, így a felhasználók az okostelefonjukról is nyomtathatnak a HP Smart  alkalmazás mobil fax funkciójának segítségével. A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6475 kétoldalas nyomtatási lehetőséget hoz el a felhasználók otthonába, 35 lapos automata adagolójának köszönhetően pedig minimálisra csökken a várakozási idő.

 

Innovatív és környezetbarát megoldások

  • Környezetbarát kialakítás – Stílusos és ergonomikus kialakításának köszönhetően a DeskJet Plus Ink Advantage könnyedén illeszkedik a legtöbb otthoni környezetbe és nem foglal fölöslegesen helyet. Az új eszközök külső borítását, a HP Fenntarthatósági Stratégiájának megfelelően, több mint 20 százalékban újrahasznosított műanyagból gyártották .
  • Intelligens kezelőfelület – Az egyszerűen és intuitívan használható vezérlőpanel személyre szabható kijelzőjén a felhasználók ellenőrizhetik a nyomtató állapotát, a Wi-Fi kapcsolatokról pedig automatikus értesítés jelenik meg rajta. 
  • Azonnali hálózati elérés – A felhasználók kiválaszthatják a hálózati csatlakozás legkényelmesebb módját. A hagyományos, beépített USB csatlakozók és a HP Smart alkalmazással elérhető mobil nyomtatás mellett egy kétsávos Wi-Fi adapteren keresztül is nyomtathatnak, amely folyamatosan ellenőrzi a kapcsolatot és javítja az esetleges hibákat. A vezeték nélküli kapcsolat így nagyobb távolságból is elérhető, gyorsabb és stabilabb is. A DeskJet Plus Ink Advantage modellek támogatják a Bluetooth technológiát, amellyel könnyedén kapcsolódhatnak más eszközökhöz és szinte azonnal megkezdhető velük a nyomtatás .
  • Új generációs tartozékok – Az innovatív HP festékpatronoknak köszönhetően a megjelenő színek élénkebbek, a színhűség pedig minden eddiginél magasabb. 

Az otthoni- vagy távmunkára és a digitális oktatásra való átállás lehetővé tette, hogy a felhasználók újra felfedezzék az otthoni nyomtatók előnyeit. Az elmúlt időszakban a HP több oktatási szervezettel is együttműködve indította el a Print and Play ingyenes online platformot, ahol a szülők több száz oktatási anyagot érhetnek el, amelyek segítik az otthoni tanulást. A felületen kategóriánként folyamatosan érhetők el újabb anyagok, olyan témákban, mint a robotok, a tudomány vagy a matematika. 

"A HP elkötelezett az otthoni nyomtatás támogatása mellett, célunk, hogy mindenki elérhető áron, hatékonyan nyomtathasson otthonában. A legújabb DeskJet modellek sokoldalúsága a hatékony munka mellett szórakozási lehetőségeket is kínál az egész családnak – mondta el Mantuano Mónika, a HP Magyarország marketingmenedzsere. – Az új multifunkciós nyomtatók innovatív megoldásaiknak köszönhetően egyszerűen beállíthatók, csatlakoztathatók a hálózatra és a vezérlőpanelnek köszönhetően azonnal készek a használatra, legyen szó fotók vagy dokumentumok nyomtatásáról, szkennelésről vagy másolásról.”   

 

Árak és elérhetőség

  • A HP Deskjet 2320 Magyarországon 2020. augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 12.990,- Ft.
  • A HP DeskJet 2710 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 14.490,- Ft.
  • A HP DeskJet 2720 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 17.790,- Ft.
  • A HP DeskJet Plus 4120 Magyarországon 2020 augusztustól lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 24.990,- Ft.
  • A HP DeskJet Plus Ink Advantage 6075 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 31.990,- Ft.
  • A HP Deskjet Plus Ink Advantage 6475 Magyarországon 2020 augusztusától lesz elérhető; ajánlott fogyasztói ára 38.990,- Ft.
Kulcsszavak: nyomtatás, nyomtató, HP
Vissza