Szűrés

A(z) Esport1 kulcsszót tartalmazó cikkek

Még lehet nevezni a OneBlade CS:GO Warmup kupára

2020. november 27. -

Váratlan fordulattal végződött a múlt hétvégi Rainbow Six: Siege kupa.  Mivel a döntő túl hosszúra sikeredett, ezért a verseny szervezői úgy határoztak, hogy november 24-re átteszik a finálét, ahol a WiLD Multigaming és az Illés Akadémia Spirit csapatai csaptak össze. A kupát végül a WiLD Multigaming nyerte. 

Tovább

540 ezer főre tehető a magyar e-sport közösség

2020. június 20. -

Az e-sport iparág évről évre növekszik Magyarországon, 2020-ban 540 ezer fő az e-sport közösség bázisa, melynek piaca közel 42 milliárd forintos forgalmat generál. A sport területhez való kapcsolódás is erősödik, egyre nagyobb az igény a sportklubok csatlakozására - derült ki az eNET, az Esport1 és az Esportmilla immár negyedik alkalommal elkészített, közös e-sport kutatásából.

Tovább

A magyar videojáték piac több mint felét az e-sport adja

2019. február 19. -

Folyamatosak a viták arról, sportnak tekinthető-e a versenyszerű videojáték használat. Közben pedig az iparág egyre erősödik: már 24 milliárdos éves forgalmat tudhat magáénak. A játékok közül repülőstartot vett idehaza is a PuBG és a Fortnite, játékplatformot tekintve pedig erősödik a konzolok részesedése, de nem ez az egyetlen átrendeződés tavalyhoz képest. Merre tovább, e-sport? Kiderül az eNET, az Esport1 és az Esportmilla immár harmadik alkalommal elkészített, közös e-sport kutatásából.

Tovább